Eerste namen Reggae Geel 2010 bekend

Door Emma op 29 april 2010 - 12:50 1 Reggae Geel is een van de oudste reggae events in Europa dat dit jaar al weer aan zijn 32ste editie toe is. Reggae Geel vindt plaats op 6 en 7 augustus in Geel, België. Op verschillende podia wordt een zo breed mogelijk beeld gegeven van de Jamaicaanse muziekcultuur.

Dit jaar kan je optredens verwachten van Pura Vida, Bunny Wailer (na de dood van Bob Marley en Peter Tosh de enige overlever van de originele Wailers), Toots & The Maytals, Israel Vibration, Tarrus Riley en Inna De Yard All Stars, een akoestische set opgebouwd rond de legendarische gitarist Earl ‘Chinna’ Smith.

De Bounce Dancehall wordt, naast een schare Belgische sounds, ook bevolkt door: Stone Love Movement, King Addies en Louie Culture. In de 18” corner zorgen het Belgische High’r Ites en het Nederlandse Slimmah Sound voor de vertegenwoordiging van de lage landen. Uit Frankrijk komen Blackboard Jungle feat. Anthony John en Kanka. En van over de plas komen oude rotten King Earthquake, met eigen custom build soundsystem, en Fatman International.

Dit zijn de eerste namen voor Reggae Geel. Uiteraard zal het programma nog verder aangevuld worden. Dagtickets voor dit festival gaan voor 15 euro in de voorverkoop. Voor een weekendticket leg je 25 euro neer. De kaarten zijn vanaf 25 mei te bestellen via de festivalwebsite.koninginnedagORANJE8

KONINGINNEDAG EN -NACHT OVERZICHT 2010Ook dit jaar staan er tijdens Koninginnenacht en Koninginnedag weer diverse...

Rock Werchter 2003 bijtje5

ROCK WERCHTER ONTKRACHT GERUCHTEN: 'EEN VERHUIZING... Het gonst al een paar dagen van de geruchten op gespecialiseerde sites: Rock...

REACTIES

Avatar Kaan
do 29 apr 2010 17:11

Kaan Facking Chill! PResent!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.