Win kaarten voor Everlasting Festival

Door Sheryla op 06 mei 2010 - 15:04 1 Deze wedstrijd is reeds afgelopen.

Op 2e Pinksterdag wordt voor de 5e keer het Everlasting Festival georganiseerd in en rondom de Pul te Uden. Voor deze editie van het festival zijn een aantal mooie acts geboekt: Fakkelbrigade, Go Back To The Zoo, Only Seven Left, The 101's, Boef en de Gelogeerde Aap, Mogi en Wrong Medicine zullen tussen 14.00 en 23.00 uur de optredens verzorgen. Naast muziek is er ook ruimte voor games & sports. Het pleintje van de Pul zal hiervoor worden omgetoverd tot Beach Area.

Festivalinfo geeft 2 maal 2 kaarten weg voor het Everlasting Festival dat plaatsvindt op maandag 24 mei.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het Everlasting Festival wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van  als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registerendoe je in een handomdraai. 

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar het Everlasting Festival zou willen) acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Everlasting Festivakl' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 13 mei, de winnaars krijgen per e-mail bericht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefgorillaznews10

GORILLAZ IS HEADLINER BENICÀSSIM FESTIVAL 2010 Gorillaz , de virtuele Britse band en een multimedia-project van Damon...

dynamoeindhovennews7

MADBALL KOMT NAAR DYNAMO OUTDOOR 2010 De concertzaal Dynamo komt uiteraard opnieuw met Dynamo Outdoor. Op zondag 29...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.