Warming up The Hague Jazz bekend

Door StephanB op 07 mei 2010 - 15:35 1 Als opwarmertje voor het vijfde The Hague Jazz Festival dat op 11 en 12 juni plaatsvind, zal er op 9 juni alvast op verschillende locaties een voorproefje te zien zijn.

Enkele grote namen die op diverse plekken in Den Haag en omstreken optreden zijn Meshell Ndegeocello, de Haagse pianist Sven Hammond Soul, Wicked Jazz Sounds Band, Toots Thielemans Quartet, Candy Dulfer & Band, Peter Beets & Friends, Chico Pinheiro, Flat Earth Society, John Dear Mowing Club en Parow Stelar.

Dit jaar staat het festival in het teken van Miles Davis. Op verschillende locaties wordt hij dan ook vereerd met verschillende exposities en tribute acts. Op het festival zelf zullen onder andere Wouter Hamel, Trijntje Oosterhuis, Kool & The Gang, Michael Bolton, Courtney Pine en nog vele anderen te zien zijn.

Dagkaarten voor het festival kosten 52,50 euro. Een passe-partout gaat voor 85 euro de deur uit. De warming up optredens zijn gratis.pukkelpop2008news.gif12

ZELFBEVESTIGINGEN LOWLANDS EN PUKKELPOPEr waren al tijden geruchten, maar nu is het dan eindelijk officieel. De...

eindhovenmetalmeetingnews9

HEADLINER VOOR EINDHOVEN METAL MEETING BEKEND De organisatie van de Eindhoven Metal Meeting heeft de headliner bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.