Nieuw en grootschalig festival in Antwerpen

Door Marz667 op 12 mei 2010 - 14:22 1 Muziekliefhebbers en festivalgangers houden zondag 8 augustus 2010 best vrij, want dan kan je in de provincie Antwerpen terecht voor de allereerste editie van een nieuw, grootschalig festival.

In totaal zullen er 10 artiesten op het podium staan, wat goed is voor een dagje muziek, van ’s middags 11u00 tot ’s avonds 23u00. Het Nederlandstalige genre is goed vertegenwoordigd, maar ook anderstalige zingende artiesten uit België en Nederland krijgen op het festival een plaats.

“Men praat er vaak over dat Nederlanders en Vlamingen niet alleen de taal, maar ook heel wat andere zaken gemeenschappelijk delen. Wie op zondag 8 augustus naar het allereerste België – Nederland festival komt, gaat op het podium een rijkgevuld aanbod van artiesten te zien krijgen, die in het populaire genre, in beide landen, muzikaal succesvol zijn. We zullen aanstaande woensdag 19 mei alle namen van de affiche onthullen ,” zegt organisator Kris Bloemen van Benelive.

Over het aantal bezoekers dat er verwacht wordt op deze eerste festivaleditie, spreekt niemand zich uit maar er wordt wel gemikt op heel veel volk.

Op woensdag 19 mei 2010 wordt, in aanwezigheid van enkele artiesten, de festivalnaam en de definitieve affiche onthuld en voorgesteld.trashfestnews2

LINE-UP VOOR TRASHFEST 2010 IS COMPLEETDe line-up voor Trashfest 2010 is compleet en de kaartjes kunnen reeds...

Rock am Ring3

ZEITPLAN VAN ROCK AM RING 2010 ON-LINE Dit jaar staan o.a. Kiss, Rage Against The Machine, Jay-Z, Editors, Muse,...

REACTIES

Avatar TEUNNN
wo 12 mei 2010 14:37

TEUNNN Yay, nog een kutfestival rijker.

 0
geen avatar
wo 12 mei 2010 14:46

Triggerfinger mmmmm binnenlandse artiesten zie je al genoeg op alle andere festivals , meestal ben je ze al beugezien op het einde van de zomer en wat wordt er bedoeld met nederlandstalig, want daar heb je kwaliteitsmuziek in en gwn ook slechte muziek he (schlager...)
begrijp me niet verkeerd tof initiatief,maar niet echt origineel en zie hier niet veel volk op afkomen
had dan liever een klein alternatief festival met binen- en buitenlandse artiesten gezien , dat mist antwerpen nog

 0
geen avatar
wo 12 mei 2010 14:55

Triggerfinger Toevallig dat zilverpop gedoe , we hadden toch al zo'n festival in belgie ---> rimpelrock , tof voor de oudere mensen , maar zoals ik al zei antwerpen heeft geen internationaal getint muziekfestival zoals elke andere provincie heeft wat wel jammer is

 0
Avatar BasP
wo 12 mei 2010 15:29

Wrong Erg matig programma, ik ga niet.

 0
geen avatar
wo 12 mei 2010 15:37

electrofox Toen ik de tittel las van deze nieuwspost dacht ik: eindelijk! Gaat de grootste provincie van Vlaanderen eindelijk een waardig festival krijgen?! Jammer genoeg gaat het hier weer over iets compleet anders. Veel nederlandstalige muziek, Nederlandse en Belgische artiesten... Ik verwacht inderdaad veel volk... veel oud volk. Maar verwacht niet dat hier veel echte festivalgangers heen gaan. Epic fail... again.

 0
Avatar MarilynPepper
wo 12 mei 2010 15:49

MarilynPepper Ik weet niet of er al namen bekend zijn? Ik zeg Zornik en Goose :D

 0
Avatar philmeister
vr 14 mei 2010 11:59

philmeister Triggerfinger schreef:
zie hier niet veel volk op afkomen


Mja dat weet ik zo nog niet het is genoeg om pakweg clouseau op je affiche te zetten om echt een massa volk te trekken. Maar goed we zullen wat wachten om een oordeel te vellen tot als er wat namen bekend zijn. En een startend festival met grote internationale namen lijkt mij een enorm risico, dus geef ze wat tijd om eventueel te groeien.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.