VERSLAG: Time Warp 2011

Festivalinfo was aanwezig op Time Warp 2011 voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 55 foto's.

VERSLAG:

Time Warp 2011

Techno. Na al die jaren ben ik nog steeds een groot liefhebber, maar de laatste tijd hou ik de ontwikkelingen niet meer zo bij. Gelukkig staat er op de line-up van Time Warp genoeg jeugdsentiment om me perfect thuis te voelen. Sowieso een line-up waar je volgens mij niemand over zal horen klagen en laten we eerlijk zijn, dat mag ook wel voor dat geld.

Daar hebben we meteen het enige echte minpuntje te pakken. Misschien word ik oud en was vroeger alles beter, maar zestig euro voor een kaartje is natuurlijk best veel. Goed en wel binnen ben je al tachtig euro armer (kaartje, servicekosten, parkeren, garderobe).

Voldoende gezeurd. Op een wat drukke entree na een prima geregeld evenement: ruim voldoende sanitair, munten-, drank- en voedselverkoop, nergens wachten. Ondanks de massale opzet en de drukte genoeg loopruimte tussen de zalen. Auditief wat mij betreft ook prima in orde. Ik heb de indruk dat de muziek iets zachter staat dan ik gewend ben, maar nog steeds ruim voldoende herrie en niet letterlijk oorverdovend.

Zoveel zalen, zo'n lineup, als je je niet vermaakt ben je gewoon op het verkeerde feest. Een kleine greep: Underworld, de Rolling Stones van het genre: zo populair dat het bijna popmuziek geworden is (in positieve zin), ze gaan ook al weer heel wat jaartjes mee maar nog steeds knallend goed. Karotte: funky, opbouwend, soepel. Op het moment dat je spontaan wildvreemden een high five geeft uit pure tevredenheid weet je dat je met een topset te maken hebt. En ik was niet de enige.

Chris Liebing: hard. En dat is goed. Miss Djax: harder, en ook dat was helemaal niet erg.

Kortom: een mooie avond, prima feestje. Is het het geld waard? Waarschijnlijk wel, maar het is op de grens. Voor praktisch het zelfde geld heb je drie dagen feest op een raketbasis in Duitsland.

FOTOGRAFIE:

12345
 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011 foto Time Warp 2011
 
12345
 
festival logo

STATE-X NEW FORMS 2011Den Haag stond weer in het teken van State-X New Forms. De line-up was ook...

festival logo

SPEEDFEST 2011 Afgelopen weekend was het weer zover, het groot uitgepakte feestje van onze...