VERSLAG: MTV 5 night stand

Festivalinfo was aanwezig op MTV 5 Night Stand 2001 voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 8 foto's.

VERSLAG:

MTV 5 Night Stand

Na de welbekende bierreclame was ik erg benieuwd hoe de Heineken Music Hall er van binnen uit ziet. Er wordt gezegd dat het geluid er erg goed is, dus besloot ik een kijkje te gaan nemen bij het concert van K’s Choice.
In het voorprogramma speelde Ellen Ten Damme, die heb ik gemist. Volgens de mannen had ze een erg kort rokje aan en klonk haar stem als een nachtegaaltje! Voor de band Kirsten was ik wel op tijd, een knap blond meisje met een lieve stem en een akoestische gitaar beklom het podium met haar band. Ze deed me een beetje denken aan Ilse de Lange.

En jawel, eindelijk kwam K’s Choice op. Het eerste nummer was “Almost Happy” van de laatste cd. De band was duidelijk vrolijk en wilde er een feestje van maken! En dat is natuurlijk nooit weg! Ze speelden een combinatie van oude en nieuwe nummers, dat was erg leuk, omdat ik de oude nummers veel leuker vind. Bij het nummer “I smoke a lot”, werd haar een pakje shag toegegooid. Ze moest lachen en zei: ‘Jullie hebben dit concert al weer onvergetelijk voor ons gemaakt!’
Hier in Nederland kon ze duidelijk het WK niet vergeten, ze liet het publiek een plastic Belgisch voetbalpoppetje zien en zei:‘We kunnen nog steeds verliezen hoor!’ Het speet haar van de wereldbeker, maar ze zou het hele WK persoonlijk oranje dragen. (dat is natuurlijk niet weg!) Natuurlijk werd de grootste hit van K’s Choice gespeeld, “Not an addict”. De toegift was het nummer “Dad”, was heel mooi! Ik pinkte een traantje weg, zo gevoelig werd het nummer gezongen, maar dan is dit ook wel een van mijn lievelingsnummers.
Het geluid was inderdaad goed, en het was zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

FOTOGRAFIE: Andreas Terlaak  

K's Choice foto MTV 5 night stand K's Choice foto MTV 5 night stand K's Choice foto MTV 5 night stand K's Choice foto MTV 5 night stand K's Choice foto MTV 5 night stand K's Choice foto MTV 5 night stand K's Choice foto MTV 5 night stand K's Choice foto MTV 5 night stand
 
 
festival logo

NOORDERSLAG 2003Zoals Lemmingen naar een klif lopen, zo gaat de gehele muziekindustrie (of...