VERSLAG: Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag

Festivalinfo was aanwezig op Down the Rabbit Hole 2015 voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 9 foto's.

Naar het Down The Rabbit Hole 2015 - Vrijdag verslag
Naar het Down The Rabbit Hole 2015 - Zondag verslag

VERSLAG: Gracia Visscher  

12

Iggy Pop

De afsluiter van de dag is de peetvader van punk, de 68-jarige Iggy Pop. De oude rocker krijgt met gemak de Hotot tent vol en laat het publiek met nog meer gemak helemaal losgaan op klassiekers als No Fun en The Passenger. Met de energie van een jonge hond rent Pop van de ene kant naar de andere terwijl een 8-jarig meisje, op de schouders van haar vader, 'IGGY' schreeuwt. Een afsluiter voor jong en oud om niet meer te vergeten!

Na Iggy Pop slaat het nachtleven toe op Down The Rabbit Hole. We verruilen de Teddy Widder voor het kleinere Fuzzy Lop waar het dansen en springen is geblazen met dj-sets van Jameszoo, The Gaslamp Killer en Ganz. Geen teken van moeheid bij het publiek, waar de drank rijkelijk vloeit! Bij de Nederlandse Ganz komt Dusty nog een flitsoptreden geven waar het feest gehalte naar een nieuw niveau wordt getrokken. Beetje jammer is dat de MC bij Ganz het niet op kan nemen tegen de energie van Destine en een beetje overbodig wordt.

Na 03.00 is het dan toch echt gedaan voor de zaterdag van Down The Rabbit Hole. Enigzins teleurgesteld trekken de bezoekers langzaam naar de uitgang, zoekend naar een enige vorm van een 24-uurstent. We adviseren ze toch richting dat dunne slaapmatje te gaan want de zondag eist nog redelijk wat energie. Op naar de laatste dag van Down The Rabbit Hole!

12

FOTOGRAFIE: Thomas Geurts  

Glass Animals foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag FKA twigs foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Ganz foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Glass Animals foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag The Cat Empire foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Ganz foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Rhye foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Alabama Shakes foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Iggy Pop foto Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag
 
 
festival logo

DOWN THE RABBIT HOLE 2015 - ZONDAGDe laatste dag van Down The Rabbit Hole is een dag van strand, water en al...

DTRH fest

DOWN THE RABBIT HOLE 2015 - VRIJDAG We gaan de wereld in van het psychedelische festival Down The Rabbit Hole....