5 Mei verslag online: mee met The Sheer en meer!

Door Yeahroen op 08 mei 2006 - 21:40 1 Het buitenfestivalseizoen is nog maar nauwelijks begonnen, maar de drukste Festivaldag van 2006 is alweer achter de rug. Traditioneel werd ook dit jaar in elke provincie een officieel Bevrijdingsfestival gehouden. Daarnaast waren er allerlei niet aan het Nationaal Comité 4 en 5 Mei gelieerde en andersoortige festivals verspreid over heel Nederland.

Natuurlijk was Festivalinfo van de partij om verslag te doen! En hoe! We bezochten Bevrijdingsfestival Brabant om er foto's te maken van o.a. Born, Brace en New Cool Collective: Fotoverslag Bevrijdingsfestival Brabant.

In Almere gingen we naar de Flevolandse editie en deden verslag in woord én beeld van o.a. Absent Minded, Blindsight, Van Katoen, Intwine en De Heideroosjes: Verslag Bevrijdingsfestival Flevoland.

Omdat we al jaren benieuwd waren hoe het nou is om écht in stijl een festival te bezoeken, stapten we in de helikopter bij The Sheer om door middel van een verslag met foto's duidelijk te maken hoe 5 Mei er voor een helikopteract zo ongeveer uitziet! Verslag + Foto's : In de helikopter met The Sheer

De (foto)verslagen van Bevrijdingsfestival Zuid-Holland (Rotterdam) en Overijssel (Zwolle) en Moulin Blues, dat dit jaar gedeeltelijk ook op 5 mei gehouden werd zullen binnenkort online verschijnen! Houd het menu aan de linkerzijkant of de Festivalverslag pagina in de gaten voor nieuwe verslagen of zoek in het Festivalverslagen Archief in de meer dan 170 verslagen die we de afgelopen jaren maakten.

Voor het nabespreken van de vele festivals van 5 Mei kun je natuurlijk terecht op het Bevrijdingsfestivals topic op het Festivalinfo / Podiuminfo Forum.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pukkelpop_algemeen_news.jpg

OFFICIEEL NIEUWS: RADIOHEAD! PENNYWISE! AUDIOSLAVE! Pukkelpop komt via haar nieuwsbrief met de eerste namen. Veel hiervan waren...

Extrema Outdoor 2006

LINE-UP EXTREMA OUTDOOR 2006 BEKEND Tijdens de Supperclub Cruise is zaterdagnacht de line-up van Extrema Outdoor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.