ARTIEST: ViVii

Zweden

De spil van ViVii wordt gevormd door Emil en Caroline Jonsson. De twee leerden elkaar als kind kennen op zomerkamp in Gothenborg, werden als tieners verliefd en trouwden als twintigers om daarna op een lange huwelijksreis naar Amerika te gaan. Ze woonden in New York waar ze soulzanger Tye Tribbett ontmoetten, met wie ze op tour gingen als onderdeel van zijn gospelkoor. Na een wilde tijd on the road, besloten Emil en Caroline terug te keren naar Zweden, om vanuit Stockholm aan hun eigen muziek te werken.

ViVii ging thuis aan de slag met hun eigen geluid. Ze maken dreampop geinspireerd door de muziek uit hun jeugd, oude vinylplaten van hun grootouders, indie-pop hits, gospelkoren en klassieke muziek. Versterkt door producer Anders Eckeborn weten Emil en Caroline een geheel eigen geluid neer te zetten.

OUDE OPTREDENS VAN ViVii

KOMENDE OPTREDENS VAN ViVii

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van ViVii. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN ViVii

FOTO'S VAN ViVii

Foto ViVii te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto ViVii te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto ViVii te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto ViVii te London Calling #2 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van ViVii

ViVii NIEUWS