Jack Harlow

Amerika

Jack Harlow is een Amerikaanse rapper die al van kleins af aan bezig is met zijn muziek carriere. Al sinds dat hij twee jaar oud is, luistert Jack - dankzij zijn moeder - al naar Eminem's 'The Marshall Mathers LP', Toen hij aan haar vroeg hoe hij het beste een rapper kon worden antwoordde ze: 'Je moet daar 10.000 uur in investeren, dan behaal je succes!'. Jack grijpt elke gelegenheid aan om een voet tussen de deur te krijgen in de muziekindustrie, en begint als tiener met het posten van zijn eigen raps op social media. Ook rijdt hij in de schoolvakantie zes uur van Louisville naar Atlanta om mee te doen aan een open-mic event.

Inmiddels is hij een succesvolle artiest met een platencontract en een nominatie voor een Grammy in de categorie Best Rap Performance. Jack Harlow werkte al samen met onder andere DaBaby, Lil Wayne, French Montana, Torey Lanez en Bryson Tiller.

OUDE OPTREDENS VAN Jack Harlow

  • 27 - 29   aug
  • 09 - 11   jul
  • 07 - 10   jul
  • 02 - 04   jul
  • 02 - 04   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Jack Harlow

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Jack Harlow. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Jack Harlow

Jack Harlow NIEUWS