Eerste 20 namen voor WOO HAH! 2021 (o.a. Future, Young Thug en Roddy Ricch), maar geen Kendrick Lamar

WOO HAH 2021
Eerste 20 namen voor WOO HAH! 2021 (o.a. Future, Young Thug en Roddy Ricch), maar geen...
Door RobZ op 13 juli 2020 - 13:42 1 Afgelopen weekend had WOO HAH! 2020 moeten plaatsvinden op het festivalterrein bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het mocht door de uitbraak van het coronavirus niet zo zijn, maar gelukkig organiseerde WOO HAH! een alternatief met 1,5 meter afstand in 013. Op WOO HAH! All Day traden een flink aantal Nederlandse artiesten op en werd teruggekeken op een aantal WOO HAH! hoogtepunten.

WOO HAH! maakte van de gelegenheid gebruik om de eerste twintig namen voor WOO HAH! 2021 aan te kondigen. Op 9, 10 en 11 juli 2021 zullen onder andere: Future, Young Thug, Adf Samski, Aj Tracey, Chivv, City Morgue, Frenna, Iann Dior, Jack Harlow, Lijpe, Murda Beatz, Pi’erre Bourne, Qlas & Blacka, Rimon, S10, Slowthai, Tiffany Calver, Yung Lean en Zwangere Guy het podium betreden. In totaal zullen er meer dan 60 acts optreden, de komende maanden maakt de organisatie nog meer acts bekend. WOO HAH! laat weten dat het komend jaar niet lukt om WOO HAH! 2020 headliner Kendrick Lamar te boeken.

Als logo heeft WOO HAH! dit jaar een feniks. Het dier uit de Griekse mythologie dat steeds opnieuw uit zijn eigen as verrijst. Het staat hiermee symbool voor de onsterfelijkheid en wedergeboorte.

Festivaldirecteur Ruud Lemmen verklaart: “Het verplaatsen van WOO HAH! was voor iedereen een flinke domper. Het gemis van de eindeloze energie van onze doelgroep hebben we gelukkig goed op te weten vangen met WOO HAH! All Day. Nu wordt het tijd om weer vooruit te kijken naar 2021. We zijn de afgelopen maanden druk in de weer geweest en zijn trots om Future te mogen verwelkomen als zondag headliner op WOO HAH! 2021. De komende maanden maken we nog veel meer acts bekend voor onze 2021 editie.”

De kaartverkoop van WOO HAH! 2021 is begonnen.
Weekend tickets incl. camping - €189,- (incl. servicekosten)
Weekend tickets excl. camping - €154,- (incl. servicekosten)
Dagtickets vrijdag - €59,- (incl. servicekosten)
Dagtickets zaterdag/zondag - €84,- (incl servicekosten)

Via deze link koop je tickets voor WOO HAH 2021.Bestel tickets WOO HAH! 2021
Tickets WOO HAH! 2021
Woo Hah! 2021
Stamppot

ZWARTE CROSS ORGANISATOR WIL VAN NIEUW ONLINE...De organisatie achter festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana, Feestfabriek...

De Parade news

DE PARADE GAAT DOOR IN PARADISO, PARADISO NOORD EN... Rondreizend theaterfestival De Parade kan door het Coronavirus geen doorgang...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.