ARTIEST: Team Sleep

Amerika

Na het succes van de frontman van de Deftones met het album 'the White Pony', begint zanger Chino Moreno met een nieuw project. Hij last een pauze in bij de Deftones en gaat verder met het project dat onder de naam Team Sleep door het leven gaat. Hij bestaat uit Moreno, turntabalist DJ Crook en gitarist Tom Wilkinson. Wilkinson is een jeugdvriend van Moreno en had nog nooit op een album gespeeld. De groep probeert de zwaarmoedigheid van Moreno te combineren met de diepe beats van Massive Attack.
Ze duiken begin 2001 de studio in om te werken aan het debuut van Team Sleep. Hier werken muzikanten aan mee als ex-Hole bassist Melissa Auf Der Maur, Helium zanger Mary Timony en verschillende Deftones leden aan mee.

OUDE OPTREDENS VAN Team Sleep

  • 21 jun `05
  • 18 jun
  • 10 - 12   jun
  • 10 - 12   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Team Sleep

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Team Sleep. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Team Sleep

CD-RECENSIES

Team Sleep Team Sleep cover

Team Sleep - Team Sleep

Over beladen releases gesproken zeg! Al jaren werd er gespeculeerd over een op handen zijnd project van Deftones zanger Chino Moreno. Hij zou zich steeds meer bezig zijn...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: