Spiralarms

  • Speedfest 2013
    © Frans LaHaye
  • Speedfest 2013
    © Frans LaHaye

SpiralArms ontstond uit de as van duizendjarige bands Systematic, Forbidden en Man Made God. Dit sextet heeft één missie, de hedendaagse muziekscene te redden door heavy melodic rock naar de voorhoede te brengen. Ze willen dit gaan doen met hun nieuwe album ‘’Freedom’’. Rock fans zouden SpiralArms niet uit het oog moeten verliezen als ze op de hoogte willen blijven van één van de meest actuele rock acts. Één ding dat zeker is, is dat ze met hun laatste album Freedom zijn eigen pad zal gaan leiden. Vooral omdat SpiralArms niet kan wachten om langs de Europese kusten te touren. ‘’We zijn de positieve reacties over onze show op Graspop in 2007 niet vergeten, waar we trouwens ook de enige band zonder platendeal waren. Daarom kunnen we haast niet wachten om weer in Europa te spelen’’.

OUDE OPTREDENS VAN Spiralarms

  • 23 nov
  • 22 - 24   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Spiralarms

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Spiralarms. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Spiralarms

FOTO'S VAN Spiralarms

Foto Spiralarms te Speedfest 2013 Foto Spiralarms te Graspop Metal Meeting 2007 Foto Spiralarms te Speedfest 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van Spiralarms

CD-RECENSIES

Spiralarms Freedom cover

Spiralarms - Freedom

Wie onlangs op Speedfest in Eindhoven Spiralarms heeft zien optreden, zag een zeer bekend gezicht voorbij komen. De gitarist in deze band is namelijk niemand minder dan...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: