Sananda Maitreya

Sananda Maitreya is de naam van de artiest die voormalig bekend stond als Terence Trent D'Arby. Hij veranderde zijn naam in 1995 toen hij 33 jaar was, hij deed dit na een periode van crisis in zijn leven en besloot om een nieuw leven te omhelzen met een nieuwe identiteit en nieuwe energie om schitterende muziek te maken.

Sananda Maitreya lanceert zijn 6e album genaamd "Angels & Vampires". Na 14 maanden ijverig aan zijn laatste project gewerkt te hebben, met 40 nieuwe nummers daarop, begint de Grammy-winnaar aan een nieuwe tour. Hij bespeelt de 4 elementen van Rock; Drums, Bass, Gitaar en Keyboard. En vele andere instrumenten, bovendien kan hij zich niet herinneren wanneer de muziek niet in zijn hoofd speelde! Vanaf het begin van zijn carriere heeft hij alles zelf gedaan; schrijven, produceren en heeft de handen ineen geslagen met andere topartiesten. Hij houdt van alle soorten muziek en is gedreven om zijn eigen unieke visie op muziek door te geven aan het publiek, een visie die gevormd is door zijn eigen omstandigheden en door de waarheid van zijn eigen natuur.

Hij presenteert zijn muziek als POST MILLENNIUM ROCK, muziek gemaakt door het hart van de artiest en voor de geest van de mensen die van nature vol passie, moed en nieuwsgierigheid zit.

Hij zegt dat hij op zijn 2e jaar de muziek van The Beatles heeft gehoord en sindsdien verslaafd is. "I have suffered music and she has suffered me and there is no doubt that she has seen
my willingness to bear her love even in the darkest hours and because of that we have earned one another's trust and our bond is close and deep. I would die for the music and in fact already have".


“Raw, real and righteous, no slick, no tricks, just
Post Millennium Rock!” zo beschrijft Sananda zijn muziek.

OUDE OPTREDENS VAN Sananda Maitreya

  • 15 aug `08
  • 08 nov `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Sananda Maitreya

  • 07 jun `24
  • 08 jun

OUDE OPTREDENS VAN Sananda Maitreya

Sananda Maitreya NIEUWS

Live gezien door: