ARTIEST: Wavves

Uit: Californië - Amerika

Lo-fi punkband Wavves uit Californië is een van de minst voorspelbare en wildste acts van het moment. Hun in essentie zonnige, pakkende surfpopliedjes zijn stevig verpakt in ruis en distortion, bewust gespeeld en opgenomen met slechte apparatuur, zodat de luisteraar zichzelf een weg door de noise moet hakken om bij de liedjes te komen. De alcohol- en drugsverslaving van zanger Nathan Williams maakt een en ander er niet publieksvriendelijker op. Enkele maanden geleden leidde zijn verslaving nog tot compleet chaotische optredens, een breuk met oude drummer Ryan Ulsh en het afzeggen van een complete Europese tour. Nu komt de getroubleerde twintiger alsnog deze kant op, met meesterdrummer Zach Hill (van o.a. Hella en El Grupo Nuevo de Omar Rodriguez-Lopez). Bereid je voor op een legendarisch avondje geflipte surf-noise.

OUDE OPTREDENS VAN Wavves

Beijk alle oude (14) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Wavves

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Wavves. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Wavves

Beijk alle oude (14) oude optredens

FOTO'S VAN Wavves

Foto Wavves te Best Kept Secret 2013 Foto Wavves te Best Kept Secret 2013 Foto Wavves te Best Kept Secret 2013 Foto Wavves te Best Kept Secret 2013 Foto Wavves te Best Kept Secret 2013
 
Bekijk alle 5 foto's van Wavves

Wavves NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: