LÉVI

Nederland

Levi Cox is 23 jaar en studeerde in 2018 af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder de stroming jazz-zang. De invloeden soul, jazz en funk zijn duidelijk terug te horen op de EP, al is pop het hoofdingredient dat de vijf liedjes verbindt. LEVI laat zich inspireren door uiteenlopende artiesten zoals Lizz Wright en Sarah Vaughan, en door de schrijfstijl van Jessie J.

LEVI geeft ze zich letterlijk en figuurlijk bloot; via haar super persoonlijke teksten en op de cover van de EP, waar ze naakt te zien is. “Ik sta naakt en zonder make-up op de cover van mijn EP. We zijn zo bezig met het perfecte plaatje tegenwoordig. Dat hoeft van mij niet. Je neemt me maar zoals ik ben. Als dat je niet bevalt ook prima, maar ik laat mezelf niet meer iemand anders zijn dan wie ik echt ben. Die eerlijkheid hoor je ook in mijn muziek terug. Take it or leave it”, legt LEVI uit.

OUDE OPTREDENS VAN LÉVI

  • 23 okt `21
  • 13 - 19   jul
  • 05 apr `19

KOMENDE OPTREDENS VAN LÉVI

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van LÉVI. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN LÉVI

CD-RECENSIES

LÉVI As I Am cover

LÉVI - As I Am

LÉVI geeft met As I Am een proeve van bekwaamheid. Vorig jaar studeerde ze in jazz-zang af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ondanks die opleiding geeft ze...