ARTIEST: Imelda May

Ierland    Genre(s): Roots - jazz Soul/R&B/Hiphop - soul

Imelda May (1974) doet met haar jaren vijftig-verschijning, compleet met panterprints en rockabilly kapsel, menig mannenhart sneller kloppen. Daarbij is de in Dublin geboren Ierse een unieke en getalenteerde zangeres, die vroege rock 'n' roll succesvol in een jasje van deze eeuw giet. Geinspireerd door zowel de slepende jazz van Billie Holliday als door de rockabilly uit de vijftiger jaren, begon May in 2007 op te vallen met haar wervelende live-shows, sterke begeleidingsband en haar debuutalbum 'Love Tattoo'. Een optreden in Jools Holland's 'Later' in 2008 deed de rest. Ze trad op met artiesten als Jeff Beck en speelde op het Glastonbury Festival 2009.

OUDE OPTREDENS VAN Imelda May

Beijk alle oude (22) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Imelda May

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Imelda May. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Imelda May

Beijk alle oude (22) oude optredens

FOTO'S VAN Imelda May

Foto Imelda May te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Imelda May te Pinkpop 2016 - Zaterdag Foto Imelda May te Pinkpop 2016 - Zaterdag Foto Imelda May te Pinkpop 2016 - Zaterdag Foto Imelda May te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Imelda May te Lowlands 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Imelda May

Imelda May NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: