Geen kaartje voor EuroSonic?

Door OurLadyPeace op 31 december 2009 - 13:10 1 Heb je geen kaartje weten te bemachtigen voor EuroSonic Noorderslag 2010 en ben je benieuwd naar al die nieuwe bands die er op zullen treden? Wij geven een overzicht met EuroSonic bands die volgend jaar ook buiten Groningen op zullen treden.

Op 10 april staat Keep Of Kalessin als het voorprogramma van Gorgoroth in de Baroeg in Rotterdam.

Een hele lading EuroSonic namen staat op 13 januari in Paradiso. Tijdens 'Noodlanding' treden Harrys Gym, Jamaica, I Was A King, Post War Years, Three Trapped Tigers, Loops Haunt en MeNeO op. Datzelfde MeNeO staat op 16 januari ook in de Atak in Enschede tijdens 'X-it XL'. Ook de Finnen van Pintandwefall treden dan op.

We Were Promised Jetpacks zie je 13 januari in Doornroosje in Nijmegen, 16 januari in Rotown, een dag later in de Ekko en op 26 april in de Melkweg. Los Campesinos! staan op 14 januari in Rotown in Rotterdam en het Zweedse Gösta Berlings Saga staat op 15 januari in de Merleyn in Nijmegen.

Het Finse Joensuu 1685 staat op 15 januari in Cul de Sac in Tilburg. Een dag later zijn ze te zien tijdens 'Klub Radar' in Tivoli de Helling in Utrecht. Daar treden ook Slugabed, Loops Haunt en Isbells op. Isbells is overigens ook te zien op 7 januari in Rotown, 10 januari in Paradiso en 2 april in Perron 55 in Venlo.

Het Engelse Appleblim en het Duitse Schlachthofbronx zie je op 16 januari in Doornroosje in Nijmegen tijdens 'Planet Rose 15 Years On!'. Schlachthofbronx staat op 12 maart ook in het Patronaat in Haarlem tijdens 'Electric Trash'. De Deense Lucy Love zie je op 16 januari tijdens 'Strawberry Earth Hotel Crash' in Hotel V in Amsterdam. En Hokie Joint staat diezelfde dag in Paradiso.

Singer/songwriter Mazgani staat op 15 januari in Paradiso en een dag later in de Roepaen in Ottersum. Daar treden dan ook Grant Campbell en Jaw Lesson op. Die laatste staat op 17 januari ook nog in de De Spot in Middelburg.

De Zweed Daniel Norgren staat op 16 januari in Paradiso en begin mei is hij te zien op 'Moulin Blues 2010' in Ospel, waar ook de Ierse Imelda May zal optreden. Het Belgische Tommigun staat op 29 januari in het Paard van Troje in Den Haag.

The XX staat op 16 februari in Paradiso. Ook Thus:Owls is in Paradiso te zien. Dit op 21 februari. Op 7 maart is de Zweed ook nog te zien tijdens het 'FabrIQ Festival 2010' in de W2 in Den Bosch. Ook Ben Howard kun je live gaan aanschouwen. De Engelsman staat in het voorprogramma van Xavier Rudd, op 16 februari in het Paard, 17 februari in Paradiso en 18 februari in de Effenaar.

De Belgen van The Bony King of Nowhere staan zelfs zes keer in ons land. Op 4 februari in Rotown, een dag later in de Merleyn, op 7 februari in de Ekko in Utrecht, op 25 februari in het Paard, op 27 februari in het Patronaat en op 23 maart in Paradiso.

En ook hun landgenoten van Customs komen voor een aantal optredens naar Nederland. Op 16 januari zie je ze in de Popcentrale in Dordrecht, 19 februari in het Paard, 1 maart in Paradiso, 6 maart in Rotown, 11 maart in de Merleyn en 12 maart in de Fenix in Sittard.

Nog meer uit België, want ook Mintzkov doet Nederland aan. Op 18 maart zie je ze in Rotown, 19 maart in het Paard, 20 maart in Paradiso, 21 maart in Tivoli en 23 maart in de 013.

De Deense Maria Timm staat 24 maart in de Merleyn, 25 maart in Paradiso, 26 maart in de Ekko en op 27 maart in Rotown. La Caravane Passe staat begin april op Paaspop Schijndel, 65DaysofStatic op 5 april in Doornroosje en 10 april in Paradiso en ook Nicolai Dunger zie je in april. Hij maakt deel uit van de line-up van 'Motel Mozaique' in Rotterdam.

Ook de net aan de line-up toegevoegde Jon Allen kun je komend jaar meerdere malen zien. Op 31 maart staat hij in Lux in Nijmegen, 1 april in Rotown en 2 april in Tivoli de Helling.

De Noor Sivert Höyem staat op 14 april in de Melkweg, een dag later kun je hem bewonderen in de Mezz in Breda. Tenslotte treden het Noorse Shining en het Duitse Long Distance Calling op tijdens het 'Roadburn Festival' in Tilburg dat van 15 april tot en met 18 april gehouden wordt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefnieuwjaarkerstnews.jpg3

EXTRA OUD & NIEUW INFONormaal gesproken zijn ze al lang uitverkocht, maar dit jaar zijn er nog...

annie21

ANNIE NIET OP EUROSONIC 2010 De organisatie van EuroSonic meldt vandaag dat de Noorse muzikante Annie...

REACTIES

Avatar eric_maiden
do 31 dec 2009 14:25

eric_maiden Op 10 januari staat Keep Of Kalessin als het voorprogramma van Gorgoroth in de Baroeg in Rotterdam

10 April bedoel je?

 0
geen avatar
do 31 dec 2009 17:21

OurLadyPeace Je hebt gelijk, dankje!

 0
Avatar SHOWYOUREXPRESSION
vr 01 jan 2010 15:28

SHOWYOUREXPR.. Wat zuur dat Pony Pony Run Run er niet bij staat... ik zou ze dolgraag ooit live willen zien. ASAP!

 0
Avatar jos_theboss22
vr 01 jan 2010 22:02

jos_theboss22 Toch jammer dat Keep Of Kalessin altijd en alleen maar als support act of op festivals in NL speelt. Ik zou ze wel een keer eens met hun eigen headline toer willen zien zodat ze een keer wat langer kunnen spelen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.