Extra Oud & Nieuw info

Door OurLadyPeace op 31 december 2009 - 13:43 1 Normaal gesproken zijn ze al lang uitverkocht, maar dit jaar zijn er nog kaartjes in overvloed voor de oud en nieuw feesten. Neem feestorganisator Chemistry. In vijftien jaar tijd organiseerden ze zo’n 1.000 feestavonden, waaronder vijftien oud en nieuw feesten. En alle vijftien keer verkocht hun feest uit. Behalve dit jaar. Dinsdagochtend halveerde Chemistry de prijs van de kaarten voor 'Arrival 10' in de Amsterdamse Passengers Terminal. Nog geen dag later werd besloten het Oud & Nieuw feest niet door te laten gaan.

‘Bijna alle organisatoren van dancefeesten merken dat de kaartverkoop erg langzaam loopt. Het zijn dure producties met dure dj’s op dure locaties dus met dure kaartjes’, zegt Niquel Matitahatiwen van Chemistry.

Het goede nieuws is dat de organisatie haar feest heeft samengevoegd met 'Knalfuif 2010'. Dit feest in De WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis biedt ruimte aan 2500 bezoekers. Het is tevens de vaste locatie van Chemistry. Funkerman, Marcello en The Funky Bastard maakten deel uit van de line-up van 'Arrival 10', zij zijn nu te zien op 'Knalfuif 2010'. Degenen die al een kaartje hadden gekocht voor 'Arrival 10' kunnen daarmee naar 'Knalfuif 2010'.

Voor een aantal andere feesten is er wel erg goed nieuws. Het Oud & Nieuw feest in de Ekko is inmiddels uitverkocht. Ook het 'We All Love 80’s & 90’s' Oud & Nieuw feest in de Panama, het 'Hed Kandi New Years Eve Spectacular' in de Winkel van Sinkel in Utrecht, 'Qountdown 2009' in de Heineken Music Hall en 'Booming Sexy New Year' in de North Sea Venue in Zaandam zijn uitverkocht.

Ga je naar een van de vele feesten tijdens Oud & Nieuw en moet je daarvoor de trein pakken? Let dan op: op donderdag 31 december rijden de treinen tot ongeveer 20:00 uur. Rond 01:00 uur rijden de Nachtnettreinen weer.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefnieuwjaar_jaarlijjstje_news.jpg5

MUSEUMPLEIN VOL, MINDER DRUK IN ROTTERDAMHet Oud en Nieuwfeest op het Museumplein in Amsterdam heeft tussen de 40.000...

eurosonicnoorderslagnews.jpg4

GEEN KAARTJE VOOR EUROSONIC? Heb je geen kaartje weten te bemachtigen voor EuroSonic Noorderslag 2010 en...

REACTIES

Avatar Wm.!
do 31 dec 2009 14:52

Wm.! Hehe ... krijgen ze eindelijk een keer het deksel op de neus voor jarenlang TE dure, TE volle en TE slechte feesten. Ik ga gewoon 22 januari nieuwjaarborrelen bij Modeselektor. Stuk relaxter.

 0
Avatar pongolesi
do 31 dec 2009 17:01

pongolesi Hmm, ik ga naar de Ekko, jammer dat dat dan weer wel is uitverkocht. Vind het fijner als er een beetje plaats over is..

 0
Avatar EJBE
za 02 jan 2010 08:18

EJBE Het kan dus ook voor half geld, zo'n feestje organiseren!!??

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.