ARTIEST: Sick Of It All

Uit: Queens - Amerika    Genre(s): Punk - hardcore

Hardcoreband afkomstig uit New York die al jaren aan de top van de hardcorescene staat. Doorbraakplaat was het sterke 'Scratch the Surface', een plaat als een mokerslag. De clip bij het van die plaat afkomstige 'Step Down' is een cultklassieker en de band treedt dan ook aan op Dynamo open air '95. De live shows zijn altijd energieke aangelegenheden, waarbij het publiek bijna net zoveel op het podium staat als de band zelf. De band staat ook bekend om het feit dat ze altijd goede supportacts meenemen. Muzikaal is Sick Of It All te vergelijken met groepen als Madball en Prong. Met hun in de zomer van 2002 uitgebrachte live cd, 'Live in a Dive' genaamd, hebben ze hun geweldige livereputatie nogmaals bewezen.
In 2006 debuteert de band bij Century Media Records met 'Death to Tyrants' en bestaat alweer 20 jaar. De band krijgt het label "living legend" opgedrukt en ze realiseren hierna het album 'Based on a True Story'. Je kent ze door hits als 'Dominated', 'Long as she's Standing' en 'The Divide'. Na veel succes en heel veel optredens brengt de band in 2011 het album 'Nonstop' uit.

OUDE OPTREDENS VAN Sick Of It All

KOMENDE OPTREDENS VAN Sick Of It All

OUDE OPTREDENS VAN Sick Of It All

FOTO'S VAN Sick Of It All

Foto Sick Of It All te Persistence Tour - 10/12 - 013 Foto Sick Of It All te Sick of it All - 16/9 - Melkweg Foto Sick Of It All te Graspop 2010 Foto Sick Of It All te Sick of it All - 16/9 - Melkweg Foto Sick Of It All te Jera On Air 2018 - Vrijdag Foto Sick Of It All te Groezrock 2008
 
Bekijk alle 41 foto's van Sick Of It All

Sick Of It All NIEUWS

Al het Sick Of It All nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: