Twaalf nieuwe namen voor Incubate

Door Emma op 10 juni 2010 - 14:21 1 Het is donderdag, en dat betekent nieuwe Incubate namen! Vandaag heeft de organisatie van het festival, dat van 12 tot en met 19 september plaatsvindt in het centrum van Tilburg, weer twaalf nieuwe artiesten aan de line-up toegevoegd.

Op de maandag zijn o.a. Ab Baars, Andy Moor & Yannis Kiriakides en Zea te zien. Op de vrijdag vooral veel internationaal talent, waaronder The Fresh & Onlys (die overigens ook te zien zijn tijdens Klub Radar in Utrecht), Horse Feathers, Inquistition en Nefarium.
Voor de zaterdag zijn trashmetalnamen Angelus Apatrida, Skeletonwitch en Warbringer bevestigd en het rijtje wordt op de zondag afgesloten met Imaad Wasif en Spy Catcher.

Passepartouts, die het hele festival toegang geven tot de Incubate evenementen, kost tot en met 15 juni 40 euro. Na de Early Bird actie zijn de kaarten vijf euro duurder: 45 euro. Een dagticket voor maandag t/m donderdag kost 10 euro en dagtickets voor vrijdag tot en met zondag (de dagen waarop het grootste deel van het muziekprogramma plaatsvindt) kosten €17,50. Tickets zijn te koop via de website van het festival en bij alle BelCompany winkels.Vlag Belgie2

PROGRAMMA LOKERSE FEESTEN EN SUIKERROCK COMPLEETVan vrijdag 30 juli tot en met zondag 8 augustus vindt alweer de 36ste editie...

Lowlands_2010_logo67

NIEUWE LADING LOWLANDS NAMEN Al eerder kondigde Lowlands aan vandaag weer zo'n twintig nieuwe namen aan de...

REACTIES

Avatar BasP
do 10 jun 2010 14:41

Wrong Ah, een paar mooie redenen om Incubate te bezoeken, Skeletonwitch mag ik niet missen!

 0
Avatar BasP
do 10 jun 2010 14:42

Wrong Skeletonwitch is tof! Ik ben er bij!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.