Win kaarten voor de Big Texas BBQ Party

Door Sheryla op 10 juni 2010 - 14:51 1 Van donderdag 10 tot en met zaterdag 27 juni 2010 staat Den Haag weer geheel in het teken van muziek en cultuur, want dan vindt The Hague Festivals plaats.
Met op vrijdag 25 juni een Big Texas BBQ Party!

Wat kan je verwachten? Hillbilly's, rednecks en country muziek. De muzikale cowboys van Blue Grass Boogieman, Ragmob, The Cum Agains en Ranch House Favorites bouwen een country style westernfeest en nodigen uit tot een collectieve linedance op de PopHotSpot. Maar er is meer! Barbecuen draait natuurlijk ook om veel vlees, nog veel meer bier en vrienden om ribs, burgers, potatoes, bread en ijskoude Budweiser longnecks mee te delen. Ben jij een grote eter? Bij de Real American Eating Contest draat het om wie de meeste hotdogs binnen de snelste tijd eet. Met superdikke prijzen voor de grootste veelvraat. Kortom, de Grote Markt zal blauw staan van de rook van deze orginele mega Texas style BBQ.

Festivalinfo mag 2x2 BBQ / VIP arrangementen weggeven voor de Big Texas BBQ Party op vrijdag 25 juni!

Wil jij graag naar de Big Texas BBQ Party? Genieten van een heerlijke BBQ, muziek, toegang tot het VIP deck en nog veel meer? Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Big Texas BBQ Party' in de subject-balk, je naam en Agendainfo-account in de e-mail zelf. Met een beetje geluk ga jij samen met een vriend(in) gratis naar de Big Texas BBQ Party. Je kan inzenden tot en met 19 juni.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



speedfest5

EERSTE NAMEN SPEEDFEST EN PERSISTANCE TOURDe bands Triggerfinger, Municipal Waste en The Devil’s Blood spelen op...

Vlag Belgie2

PROGRAMMA LOKERSE FEESTEN EN SUIKERROCK COMPLEET Van vrijdag 30 juli tot en met zondag 8 augustus vindt alweer de 36ste editie...

REACTIES

Avatar guidotool
di 15 jun 2010 16:56

guidotool Volgens mij wordt dit 1 groot feest! yeeeeeha

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.