Afzeggingen en Shameboy e.a. naar Dour

Door Emma op 25 juni 2010 - 12:01 1 Het is al weer bijna zo ver; tussen 15 en 18 juli vindt de 22ste editie van het Belgische Dour festival plaats. Hoog tijd dus om er nog wat namen tegenaan te gooien. Onder meer Kapitan Korsakov en Vermin Twins, maar ook Shameboy prijken sinds kort op de affiche. Ook Satanic Samba, M.H.D., Notre Cause en DJ Nitro zullen acte de présence geven.

Naast deze nieuwe namen zijn er helaas ook enkele afvallers. Clues heeft zijn Europese festivaldata afgeblazen en ook de Europese tour van Skarhead werd volledig geannuleerd. Voor beide bands wordt een vervanger gezocht. Jeremy Ellis kan dit jaar niet meer naar Dour komen en heeft zijn "battle" met Exile afgezegd. Exile staat nog wel op het programma (met surprise guest Fashawn).

De kaartverkoop gaat snel, maar kaarten zijn nog steeds te verkrijgen. Een combiticket voor 4 dagen Dour kost 110 euro (incl. camping) of €93 (excl. camping). Dagkaarten (incl. camping) gaan weg voor €55 en dagkaarten (excl. camping) gaan weg voor €45.Dranouter

WEER NIEUWE NAMEN VOOR DRANOUTEROok Dranouter festival heeft weer enkele namen aan zijn affiche toegevoegd....

vervoering

NIEUWE NAMEN VOOR IN VERVOERING In Vervoering, het meest mobiele en intieme gratis festival van de Utrecht...

REACTIES

Avatar graspop20
vr 25 jun 2010 19:32

graspop20 damn, skarhead was wel vet...
hopelijk volgend jaar op GMM

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.