Win kaarten voor Geuzenpop 2010

Door Sheryla op 23 juli 2010 - 22:01 1 Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede zal ook deze zomer veel bezoekers trekken want daar vind op 6 en 7 augustus het festival Geuzenpop plaats.
Twee dagen lang staan over twee podia internationale, nationale, regionale en lokale bands op het programma. Zo treden o.a. The Mad Trist, Bettie Serveert, Kontrust en de winnaar van de bandcompetitie Orange Maplewood op. Maar het festival biedt meer dan alleen muziek ook comedy, theater, een festivalmarkt, lezingen en workshops zijn op het festivalterrein aanwezig.

Wil jij graag op Geuzenpop aanwezig zijn? Festivalinfo mag 5x2 kaarten inclusief campingticket weggeven voor het festival!

Als je kans wil maken op de kaarten, stuur dan een mailtje naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Geuzenpop’. Zet in de e-mail de link van je Agendainfo waarop staat aangegeven dat je graag naar dit festival wilt. Deze optie vind je aan de rechterkant van de Geuzenpop-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Vergeet niet je adresgegevens in de e-mail zelf te zetten. Met een beetje geluk ga jij samen met een vriend(in) gratis naar Geuzenpop. Je kan inzenden tot en met 2 augustus.loveparade12

DODENTAL LOVEPARADE OPGELOPEN TOT ZEKER 15Het dodental bij de Loveparade in Duisburg is opgelopen tot zeker vijftien....

Attitude Holland plaatje1

MAAK KANS OP EEN AVENGED SEVENFOLD SHIRT De afgelopen maanden hebben we met Attitude Holland elke week...

REACTIES

Avatar jaegerman
za 24 jul 2010 11:12

jaegerman Cool. Ook PeterPan Speedrock, Go Back to the Zoo, Shaking Godspeed, Intwine, The Other en nog veel meer! ik ga er sowieso heen!!!

 0
Avatar qmariek
za 24 jul 2010 22:21

qmariek Aanwezig natuurlijk :D

 0
Avatar KoenHK
zo 25 jul 2010 21:22

KoenHK Ich bin dabei

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.