Word Converse-festivalreporter op Lowlands 2010!

Door Marz667 op 03 augustus 2010 - 15:01 1 Converse en Festivalinfo zijn op zoek naar twee festivalreporters voor Lowlands 2010! Laat in woord en beeld zien dat jij een goede festivalreporter bent en misschien win jij een Lowlands ticket en een festivalreporter pakket met daarin ook limited edition Converse X Lowlands sneakers.

Hoe kan je meedoen?
Om deze prijzen te winnen moet je natuurlijk wel wat doen! Wij zijn op zoek naar twee verslaggevers die ons recensie-team op Lowlands aanvullen. Bewijs dus dat jij kunt schrijven en/of fotograferen, door hier jouw beste festival-ervaringen en festival-foto's toe te voegen!

Hier vind je een overzicht van alle inzendingen tot nu toe en wellicht wat inspiratie voor jouw eigen foto.


Wat kan je winnen?
Wij geven tweemaal weekend toegang tot Lowlands 2010 weg. Bovendien krijg je een Converse festivalreporterpakket waarin alles zit, wat je maar nodig hebt, voor een te gek weekend! Als winnaar schrijf je tevens 1x tijdens en 1x na Lowlands een korte impressie en die zal tevens inclusief foto’s op Festivalinfo en de Converse site worden geplaatst.


En de uitslag?
Een deskundige jury, zoekt de beste en grappigste fotografen en bloggers uit. Deze twee winnaars krijgen vervolgens de opdracht zo veel mogelijk plezier te maken op Lowlands 2010 en hun ervaringen zo goed mogelijk vast te leggen in woord en beeld.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieflokersefeestennewss.gif1

37.000 BEZOEKERS OPENINGSWEEKEND LOKERSE FEESTENHet openingsweekend van de 36ste Lokerse Feesten had voor het eerst een...

pukkelpoplogonews3

PUKKELPOP INTERACTIEF GEMAAKT DOOR UNIVERSITEIT HASSELT De Universiteit Hasselt wordt partner van het muziekfestival Pukkelpop. De...

REACTIES

Avatar chucky-1012
vr 06 aug 2010 18:50

chucky@1012 Dat vindt ik erg leuk als ik me op Loveland Festival 2010 met mijn hobby fotograferen uit kan leven.
Ik had vorig jaar gefotografeerd tijdens een Grand Prix Skate Event en een foto die ik gemaakt hat was verkozen boven een foto van een fotograaf van de Spits. Zijn foto is dus niet geplaatsd en die van mij wel:)!
Ook had ik meegedaan met een fotowedstrijd en een foto die ik gemaakt had was uitvergroot van 2 mtr. h x 4 mtr. br. en daar stond mijn naam op, opgehangen voor 4 mnd. lang boven een Zara winkel in het centrum van R'dam!:)
Ik ben nog nooit naar Loveland Festival geweest en bloggen wil ik ook erg graag doen.
Dus ook dit is een droom die hoop ik allebei uit zullen komen!
Laat me a.u.b. gaan naar Loveland Festival 2010!:)

 -2
Avatar evabakker
ma 09 aug 2010 12:18

evabakker Lol @ de post hierboven :p Het gaat om LOWLANDS, eerst leren lezen! ;)

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.