Line-up Kempenerpop is compleet

Door Marz667 op 24 augustus 2010 - 15:57 1 De line-up van Kempenerpop is compleet! In totaal staan er 34 acts gepland voor de twee dagen feest, dit op drie podia (een buiten en twee in festivaltenten). Beide dagen zijn gratis toegankelijk.

De meest aansprekende namen zijn Dog Eat Dog, Peter Pan Speedrock, The Mad Trist, Go Back To The Zoo, Shaking Godspeed, Batmobile, Black Earth, Woody and Paul % The Vigilantes, Komatsu (opvolger Repomen)... maar ook zijn er bijvoorbeeld Gerard van Maasakkers en Grad Damen te bewonderen.

De Peter Pan Speedrock-show belooft erg speciaal te worden, dit in verband met hun officiële cd-release, enkele dagen later. Kempenerpop is ook de kick-off voor alle acties rond het Glazen Huis, wat dit jaar in Eindhoven komt te staan. De organisatie laat ook weten dat er op de camping nog plaats is!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festivalinfo logo nieuw2

PODIUM- EN FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(E)SVoor de websites Podium- en Festivalinfo zoeken wij momenteel naar één of...

de parade

258.000 BEZOEKERS VOOR RONDREIZEND THEATERFESTIVAL... Het rondreizende theaterfestival De Parade heeft dit jaar 258.000 bezoekers...

REACTIES

geen avatar
di 24 aug 2010 16:32

mazzeltof Mooie line up! Ga er dus zeker bij zijn. Ben wel benieuwd hoe dat dit jaar gaat met Grad Damen...vorig jaar dacht ik ook...hoe komen ze op het idee om Dries roelvink te boeken...maar godver...wat was dat een feestje!

 0
Avatar evile
di 24 aug 2010 18:34

evile Wordt weer een mooi feestje. Mag Dynamo Outdoor wel een voorbeeld aan nemen.

 0
Avatar Kempenerpop2010
wo 25 aug 2010 01:06

Kempenerpop2.. Nah...als Kempenerpoporganisatie zijn we erg tevreden over de opzet van ons festival dit jaar, dus bedankt voor de support, maar Dynamo Outdoor mag er wezen dachten we zo. Het zijn bovendien heel verschillende festivals....en iedereen die de gloriejaren van Dynamo heeft meegemaakt, kan alleen maar blij zijn dat er weer wat gebeurt in Eindhoven!

 0
Avatar graspop20
do 26 aug 2010 13:52

graspop20 hmm PPSR en Batmobile zijn wel oké

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.