Podium- en Festivalinfo zoekt stagiair(e)s

Door Marz667 op 24 augustus 2010 - 16:14 1 Voor de websites Podium- en Festivalinfo zoeken wij momenteel naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal drie maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam. We zoeken vooral mensen in de richtingen media/cultuur, vormgeving en journalistiek. Ook studenten met een technische opleiding (PHP / MySQL development) zijn meer dan welkom.

Een stageopdracht zou bijvoorbeeld het opzetten van een enquête kunnen zijn, zoals een HBO-student informatie management deed in 2009. Destijds werd de enquête ingevuld door 2.648 bezoekers. Dit resulteerde in een advies-rapport waaruit al vele punten zijn overgenomen (en jullie nu plezier van hebben). Natuurlijk staan we open voor creatieve stagiair(e)s met eigen leuke ideeen voor een stage-opdracht.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en wat informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: [email protected].

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



intothegreatwideopen1

LAATSTE MUZIEKNAMEN VOOR INTO THE GREAT WIDE OPENMet de toevoegingen van Yoshimi!, Palmbomen, Flux en Jesca Hoop aan de...

kempenerpop2010news4

LINE-UP KEMPENERPOP IS COMPLEET De line-up van Kempenerpop is compleet! In totaal staan er 34 acts gepland...

REACTIES

Avatar Cartman91
di 24 aug 2010 16:22

Cartman91 De enquête-link werkt niet... bestaat die url uberhaupt nog?

 0
Avatar meef
di 24 aug 2010 17:47

meef Helaas zoek ik geen stageplaats, echter ik ben wel geïnteresseerd in een gewone baan :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.