De WinterParade in Den Haag, Amsterdam en Nijmegen

Door Marz667 op 30 november 2010 - 13:17 De WinterParade reist naar bijzondere locaties in Nederland. De WinterParade begint in Theater aan ’t Spui in Den Haag op 18 december, speelt rondom de Kerstdagen (23 t/m 26 december) in de Zuiveringshal op de Westergasfabriek in Amsterdam en sluit haar tournee op 28 en 29 december af in de Vasim in Nijmegen ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van De Markies.

Het programma van de WinterParade wordt gemaakt door theatermaakster en actrice Sanne Vogel, danser en choreograaf Massimo Molinari en actrice Christine van Stralen. Zij bedenken, speciaal voor deze gelegenheid, ieder een nieuwe voorstelling. Daarnaast zwerven de Silent Disco, Opera Minora en meesterverteller Willem de Ridder over de Tafel. Regisseuse Ari Deelder vertelt een Kerstverhaal van haar vader Jules Deelder, er wordt een nieuw, gezamenlijk Kerstlied gezongen en iedere avond brengt De Aartsengel de tafelaars een juichgedicht van Simon Vinkenoog. Jacob Rens vervolmaakt het programma met tien echte schapen. André Amaro is de culinaire kok en zorgt samen met wonderlijke obers en serveersters dat het niemand iets ontbreekt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ironmaidennews214

WINNEN: 3X2 KAARTEN IRON MAIDEN IN GELREDOMEDe Britse metalband Iron Maiden staat op 8 juni in het Gelredome in Arnhem!...

werchter2005_74bij7460

COLDPLAY EN IRON MAIDEN OP ROCK WERCHTER Niet alleen Pinkpop mag zich gelukkig prijzen met het aantrekken van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.