Caro Emerald gelast optredens af wegens poliep

Door ErikLuyten op 17 januari 2011 - 20:22 1 Een dag na het winnen van de popprijs heeft Caro Emerald een flinke tegenvaller moeten incasseren. Bij een routine onderzoek bij de KNO-arts afgelopen zondag bleek dat de zangeres een poliep op één van haar stembanden heeft.

De bevinding komt totaal onverwacht voor Carolien van der Leeuw, zoals de zangeres echt heet en haar team, die momenteel volop bezig zijn met promotie in Europa. Caro Emerald zal haar werkzaamheden in ieder geval tot en met mei neer moeten leggen om volledig te herstellen. Dit betekent ook dat ze niet optreedt tijdens de Vrienden Van Amstel Live.

Bij volledige genezing zal Emerald vanaf juni weer aan de slag gaan. De release van Caro’s single 'A Night Like This' wordt in de meeste landen enkele maanden uitgesteld.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



intogreadwideopen

STORTEMELK VOLGEBOEKT TIJDENS INTO THE GREAT WIDE OPENInto The Great Wide Open wordt van vrijdag 2 t/m zondag 4 september gehouden...

pukkelpop 201133

PUKKELPOP STAAT WEER OPEN VOOR SUGGESTIES BEZOEKERS Elk jaar kan je weer een lijst opgeven van de acts die je graag op Pukkelpop...

REACTIES

Avatar nickert
ma 17 jan 2011 20:37

nickert ahahahahahahahahahahahahahah

 0
Avatar nickert
ma 17 jan 2011 20:38

nickert Wel zonde van d'r carriere, maar moest aan frans denken meteen

 0
Avatar GGraspop
ma 17 jan 2011 20:46

GGraspop Misschien was ze ziek geworden val al het bier dat ze over der heen gekregen had met Eurosonic(A)

 -1
Avatar iRock
ma 17 jan 2011 21:00

iRock Kan ze mooi stoppen op haar hoogtepunt... Good riddance

 0
Avatar Crown_of_Thorns
ma 17 jan 2011 21:14

Crown_of_Tho.. Beterschap. WAUW, de eerste volwassen reactie!

 2
Avatar skatestage
ma 17 jan 2011 21:30

skatestage Crown_of_Thorns schreef:
Beterschap. WAUW, de eerste volwassen reactie!

Hopla, +1 voor jou! Goed om te zien dat er nog op niveau gepraat wordt op deze site

 0
Avatar nickert
ma 17 jan 2011 21:34

nickert skatestage schreef:
Crown_of_Thorns schreef:
Beterschap. WAUW, de eerste volwassen reactie!

Hopla, +1 voor jou! Goed om te zien dat er nog op niveau gepraat wordt op deze site
D'r kan makkelijk meer op niveau gepraat worden op deze site. Alleen geef ik niets meer om Caro Emerald, vandaar mijn reacties.

 0
Avatar Kydroh
ma 17 jan 2011 21:41

Kydroh Jammer voor Caro :-( Ze heeft in 2010 echt overal gestaan maar nog heb ik d'r niet live gezien. Hopelijk een goed herstel voor Caro

 0
Avatar iRock
ma 17 jan 2011 21:50

iRock Dergelijke reacties geven alleen maar aan de muziek hier blijkbaar door sommigen wat minder wordt gewaardeerd, heeft niets te maken met onvolwassenheid. Natuurlijk hoop ik dat ze snel beter wordt, maar daarom mag ze van mij nog steeds wel wegblijven:)

 0
Avatar skatestage
ma 17 jan 2011 21:56

skatestage reageer dan gewoon op niet dingen die je niet interesseren, dit is gewoon schreeuwen om aandacht.. ieder zn ding laten we maar zeggen hè

 -1
Avatar Guidovm
ma 17 jan 2011 22:00

Guidovm Ik zeg er n keer niets over...;-)

 2
Avatar jeroensiep
ma 17 jan 2011 22:10

jeroensiep Dit gun je niemand en het is absoluut niet om te lachen. Waarom mensen dit zo verschrikkelijk kunnen vinden terwijl Justin Bieber, Nick & Simon en van allerlei andere troep constant op de radio word uitgezonden. Caro Emerald vind ik echt verre van het verschrikkelijkste wat er op de radio is. Het is prima muziek, en dit is gewoon jammer.

 1
Avatar tbeest
ma 17 jan 2011 22:14

tbeest Lijkt me goed voor haar carrière, een tussenstop, voordat... juist.. overdaad. En dat is geen negatief commentaar, bands hebben soms echt een pauze nodig.

 2
Avatar Guidovm
ma 17 jan 2011 22:21

Guidovm Volwassen reactie beest!:-) Helemaal mee eens ook!

 0
Avatar GGraspop
ma 17 jan 2011 22:33

GGraspop tbeest schreef:
Lijkt me goed voor haar carrière, een tussenstop, voordat... juist.. overdaad. En dat is geen negatief commentaar, bands hebben soms echt een pauze nodig.


Idd, het is altijd goed om even een pauze te nemen, nu neemt ze hem natuurlijk niet. maar als ze weer terug is, kan ze ons vast weer verbazen met een come-back, tenminste als ze dan weer net zo presteert als het afgelopen jaar;) niet dat ik fan van haar ben!

 0
Avatar nickert
di 18 jan 2011 01:25

nickert Heeft ze iig wel veel tijd om nieuwe liederen te schrijven he

 0
Avatar Ron1984
di 18 jan 2011 07:38

Ron1984 Wat betreft haar muziek, die vind ik stiekem best lekker. Maar ik heb haar nog steeds niet vergeven dat ze vorig jaar bij de Zwarte Cross in een interview zei dat ze bang was dat haar muziek "te sophisticated voor het publiek zou zijn". Dat ene stukje commentaar is nog steeds voldoende om haar niet uit te kunnen staan. Als je bij voorbaat zo neerkijkt op je publiek...

Anyways, afgezien daarvan beterschap.

 2
Avatar sabineironmaiden
di 18 jan 2011 07:47

sabineironma.. Ben totaaaaaaaal geen fan van d'r maar dit gun ik niemand ;)

 0
Avatar Guidovm
di 18 jan 2011 10:30

Guidovm Ja precies Ron dat is voor mij ook reden genoeg haar te boycotten nog denken dat ze ingewikkelde wereldwijze muziek maakt hahah lol met hitgevoelige muziek als barbapappa!

 1
Avatar Brinkster
di 18 jan 2011 13:59

Brinkster @Ron
En dat terwijl ze de nummers geeneens zelf schrijft..

 1
Avatar jeroensiep
di 18 jan 2011 14:19

jeroensiep Oh nu snap ik het helemaal, ik vind het Nederlandse publiek namelijk ook veel te ingetogen en saai. Het lijkt wel alsof ze alleen los kunnen gaan op Nick & Simon of Frans Bauer af en toe. Het geld niet voor iedereen maar voor veel plaatselijke festivals zeker wel. Ik zou daar ook van balen. Ondanks dat mensen het opvatten alsof ze neerkijkt op het publiek ben ik het wel met haar eens.

 -2
Avatar Ron1984
di 18 jan 2011 16:59

Ron1984 jeroensiep schreef:
Oh nu snap ik het helemaal, ik vind het Nederlandse publiek namelijk ook veel te ingetogen en saai. Het lijkt wel alsof ze alleen los kunnen gaan op Nick & Simon of Frans Bauer af en toe. Het geld niet voor iedereen maar voor veel plaatselijke festivals zeker wel. Ik zou daar ook van balen. Ondanks dat mensen het opvatten alsof ze neerkijkt op het publiek ben ik het wel met haar eens.

Wat zij zei kwam meer neer op "Hier op de Zwarte Cross komen vast alleen ongeletterde boeren en mijn muziek is daar veel te intellectueel voor". Had niks met los gaan te maken.

 2
Avatar jeroensiep
di 18 jan 2011 17:59

jeroensiep Ron1984 schreef:
jeroensiep schreef:
Oh nu snap ik het helemaal, ik vind het Nederlandse publiek namelijk ook veel te ingetogen en saai. Het lijkt wel alsof ze alleen los kunnen gaan op Nick & Simon of Frans Bauer af en toe. Het geld niet voor iedereen maar voor veel plaatselijke festivals zeker wel. Ik zou daar ook van balen. Ondanks dat mensen het opvatten alsof ze neerkijkt op het publiek ben ik het wel met haar eens.

Wat zij zei kwam meer neer op "Hier op de Zwarte Cross komen vast alleen ongeletterde boeren en mijn muziek is daar veel te intellectueel voor". Had niks met los gaan te maken. Vind ik alsnog terecht. Haar soort muziek word daar minder gewaardeerd, dat is gewoon zo. Misschien vind jij haar woordkeuze niet goed, maar ik ben het er wel mee eens. Ze zegt niet dat ze beter is dan de mensen daar, alleen dat ze bang is dat haar muziek daar niet word gewaardeerd...Maar mensen zouden blijkbaar beter hun mening voor zichzelf moeten houden omdat mensen daar niet tegen kunnen.

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.