Eerste namen Naked Song Festival 2011 bekend

Door Frits89 op 17 februari 2011 - 12:16 1 De organisatie van het Naked Song Festival 2011 heeft de eerste namen bekend gemaakt. Joan As Police Woman, Harry Manx, Frank Fairfield, The Chapin Sisters en I Am Oak staan op de line-up van dit jaar. Meer namen zullen nog volgen.

Het Naked Song Festival biedt jaarlijks het neusje van de zalm op het gebied van singer-songwriters, nationaal en internationaal. Zoals ieder jaar vindt het plaats in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Nieuw dit jaar is de Effenaar stage, Effenaar programmeur Tom Ketelaar zal hier voor de programmering zorgen. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan, en kaarten kosten € 35,00.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SelahSue45

SELAH SUE OP OOR-JUBILEUMNadat eerder al bekend werd gemaakt dat onder andere Lucky Fonz III, The...

Engeland

NIEUWE NAMEN VOOR ENGELSE FESTIVALS FIELD DAY,... Voor het Field Day festival op 31 augustus in Londen is bekend geworden dat...

REACTIES

Avatar Maynard-J
do 17 feb 2011 15:24

Maynard-J Het is dat ik dat weekend al voor Southside heb gereserveerd, anders zou ik hier zeker weer heen gaan. Vorig jaar was ik er voor het eerst en het was schitterend met o.a. Joanna Newsom, Ane Brun, Blaudzun, Anne Soldaat en Tim Knol.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.