Lowlands geeft 'een soort mini-Lowlands' in Amsterdam

Door Marz667 op 21 april 2011 - 15:06 1 De Lowlands-organisatie komt met Club LLow! Het wordt een soort mini-Lowlands, op 30 juni in de Desmet Studio's in Amsterdam. Het feest biedt een ramvol programma aan Lowlandsfähige bands, literatuur en comedy. Ook zijn er de allerlaatste Lowlandskaarten te koop.

Hoe kun je aanwezig zijn? Door per foto, video of tekst aanschouwelijk te maken waarom je Lowlands ab-so-luut niet mag missen. Overtuig de organisatie en maak iedere week naast die weekhoofdprijs van twee Lowlandskaarten ook kans op tickets voor Club LLow. Een foto, film of verhaal inzenden kan hier.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



koninginnedag1

FESTIVALOVERZICHT: KONINGINNENACHT EN -DAGVolgende week is het dan weer zover. Haal je oranje hoedjes, boa's, en...

AsterdplasBredanews3

DANCEFESTIVAL BREDA VALT SLECHT BIJ OMWONENDEN Omwonenden van het recreatiegebied bij de Asterdplas in de Haagse Beemden...

REACTIES

Avatar timx
do 21 apr 2011 16:15

timx klinkt weinigbelovend, maar omdat de naam lowlands er aan verbonden is zal het wel een daverend succes worden

 -1
geen avatar
do 21 apr 2011 16:48

peroznio En voornamelijk omdat je er de laatste LL-kaarten kan scoren. Maar veel mensen zullen het idd weer leuk gaan vinden.. want almachtige oppergod der festivals Lowlands organiseert.

 -1
Avatar jopkop
do 21 apr 2011 17:47

jopkop toch leuk dat nieuwe concepten hier immer op een warm onthaal kunnen rekenen.

 1
Avatar MarkH
do 21 apr 2011 19:52

MarkH Niets nieuws aan.. Vorig jaar in Den Haag al een pre-Lowlands feestje gehad.. Alleen kon je daar gewoon een ticket voor kopen.

 1
Avatar Maynard-J
vr 22 apr 2011 08:41

Maynard-J peroznio schreef:
En voornamelijk omdat je er de laatste LL-kaarten kan scoren. Maar veel mensen zullen het idd weer leuk gaan vinden.. want almachtige oppergod der festivals Lowlands organiseert.


Zegt iemand die geen kaartje heeft en LL waarschijnlijk nog nooit heeft bezocht, lekker cynisch. Er is nog niks over het programma bekend maar toch beginnen mensen al te zeiken.

En zo'n mini-LL is inderdaad niet nieuw, er was vorig jaar al zoiets en in België organiseert Pukkelpop ook al een paar jaar (dit jaar even niet) zoiets onder de naam Polsslag.

 -1
Avatar Ace2000
vr 22 apr 2011 09:39

Ace2000 Die Pre-party (incl. bandje) was zeker geslaagd, alleen was er dit jaar geen mogelijkheid aangezien LL direct was uitverkocht. Volgens mij is er best een markt voor pre- en afterparties in Lowlands-style.

Maaar dit is dus een prijsvraag en dus noet voor iedereen toegankelijk, zoals ik het lees.

 1
geen avatar
vr 22 apr 2011 23:42

ikkeikke01 Wel jammer dat ze het organiseren als een flink deel van het Lowlandspubliek op een festivalwei in Belgie, meer precies Werchter, zit! Maar voor de mensen die gaan: veel plezier, hoop dat ze een flinke hoop namen bekend gaan maken die dag!

 0
Avatar buke
za 23 apr 2011 10:46

buke Ik vind het eigenlijk een erg goed concept. Zwarthandelaren haal je alle wind uit de zijlen en mensen die al naar Werchter gaan moeten niet zeuren of hadden moeten opletten bij de Lowlands-kaartverkoop.

Als je overigens met deze line up naar Werchter wilt vraag ik me sterk af wat je op zo'n Lowlands pre-party graag wilt zien. Black Eyed Peas, Keisha, Linkin Park.. Serieus?

 0
Avatar buke
za 23 apr 2011 10:47

buke en zeilen is natuurlijk met de ei van PAASEI

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.