Winnen: 5x2 toegang tot exclusieve 3VOOR12 sessies Metropolis

Door Frits89 op 21 juni 2011 - 11:30 1 Op 3 juli 2011 vindt het Metropolis festival plaats in het Zuiderpark in Rotterdam. Gratis toegankelijk voor iedereen. 3VOOR12 host in samenwerking met het festival ook een podium, 3VOOR12 (Back)Stage. Op dit podium op het backstageterrein van Metropolis spelen bands bijzondere sessies in een intieme setting. Backstage kom je alleen niet zomaar. Dit podium is dus niet voor iedereen toegankelijk, maar alleen voor zij die een speciaal polsbandje hebben.

Wil je daarbij zijn op 3 juli? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 5x2 tickets weggeven voor dit festival.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Metropolis wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebruikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Metropolis zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Metropolis' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso Popzaal1

THE NIGHT OF THE UNEXPECTED NAAR PARADISO, TIVOLI EN...Het nachtelijke festival The Night Of The Unexpected staat dit najaar in...

roskildefestivalnews.jpg1

ROSKILDE FESTIVAL UITVERKOCHT De 75.000 kaarten voor het Roskilde festival in Denemarken zijn uitverkocht....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.