Winnen: 3x2 kaarten voor Volbeat in Ahoy

Door JT1990 op 01 november 2011 - 14:45 1 Het Deense Volbeat is net zo geïnspireerd door Johnny Cash als door Metallica. En ook invloeden van Elvis Presley zijn hoorbaar in de strakke songs. De band presenteert een perfecte mix van heavy riffs en country coolness en combineert dat tevens met een vleugje rockabilly. Het op 10 september 2010 uitgekomen album 'Beyond Hell/Above Heaven' geldt als het beste materiaal van Volbeat tot nu toe en dat mag ons land weten ook. Vorig jaar stond de band in Amsterdam, dit jaar op Pinkpop en in november is Rotterdam getuige van de live uitvoeringen van het album. Uiteraard komen klassiekers van eerdere platen ook voorbij in Ahoy. De waarschuwing dat Nederland zich met Volbeat voor moet bereiden op één van Europa's grootste rockbands sinds Rammstein, geldt nog altijd!

De support van de avond komt van Clutch, Clutch heeft in hun meer dan twintigjarige bestaan geschakeld tussen allerlei vormen van stevige rock met uiteindelijk de blues als basis. De bluesjas past Clutch uitstekend, zoals is te horen op hun releases van de laatste jaren. De gitaren ronken en funken, het orgel knort, de drums leggen een stevig fundament en frontman Fallon brult zijn teksten met een diepe, krachtige stem. Bombastische funk beats en rauwe besmettelijke zang.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Volbeat op dinsdag 15 november in Ahoy!

Voor deze actie moet je twee dingen doen, enerzijds moet je aangeven in je Agendainfo dat je Volbeat niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Hiernaast moet je ook antwoord geven op deze vraag: Welke cover speelt Volbeat vaak live?(Het nummer is uitgebracht, maar niet op een special edition, iedereen moet hem dus kennen), als je geen antwoord geeft op de vraag of geen link naar je agendainfo stuurt met daarin dat je naar Volbeat wil, maak je geen kans op de prijs.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Volbeat'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 3 november.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Groezrock 20124

VERSUS THE WORLD BEVESTIGT ZICHZELF VOOR GROEZROCKDe Amerikaanse punkrockers Versus The World hebben zichzelf bevestigd voor...

mysterynews.jpg5

MYSTERYLAND SPREEKT MET GEMEENTE OVER UITBREIDING Het dance-festival Mysteryland wil het festivalpubliek meer bieden dan op één...

REACTIES

Avatar Guidovm
di 01 nov 2011 19:47

Guidovm Helden band hoor! Zeer zeker live!

 1
Avatar ADDICTEDtoMUSIC
di 01 nov 2011 23:26

ADDICTEDtoMU.. Ik doe zeker mee, wil ze wel weer eens live zien! Geweldig waren ze op Graspop! :)

 1
Avatar Wipneuz
wo 02 nov 2011 12:53

Wipneuz heerlijke band!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.