Carrefour komt met We Are Pukkelpop polsbandje

Door JT1990 op 10 november 2011 - 13:45 1 De Pukkelpoporganisatie kreeg de voorbije maanden vaak de vraag naar festivalbandjes omdat Pukkelpoppers graag een herinnering wilden. Het steunfonds speelde hierop in en liet een exclusief polsbandje ontwerpen, geïnspireerd op het Pukkelpop combibandje 2011 en met de boodschap We are Pukkelpop. Tot eind november is het Pukkelpoppolsbandje verkrijgbaar bij Carrefour. De opbrengst gaat volledig naar: Het Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm.

Stijn Meuris, voorzitter van het Steunfonds, licht het nog even toe: “Op donderdag 18 augustus werd Pukkelpop getroffen door dramatisch noodweer. Naast het fysieke leed en de psychologische klap worden vele slachtoffers van deze ramp en hun nabestaanden nu geconfronteerd met allerlei kosten die niet gedekt zijn door een verzekering. Om hen hierin te ondersteunen werd op initiatief van Pukkelpop Het Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm opgericht. Nu we een paar maanden verder zijn, blijkt ook dat een aantal slachtoffers onze hulp hard nodig hebben.”

Het polsbandje wordt geschonken na een gift van €2,99 en is vanaf vrijdag 11 november tot eind november verkrijgbaar bij de deelnemende “Carrefour planet / Carrefour-hypermarkten” en de deelnemende "Carrefour market / GB-supermarkten”.

De eerste toon is al gezet want de Britse band Kasabian, die zaterdag op het festival zou spelen, heeft als een van de eerste haar steun aan de actie toegezegd, en toont de nieuwe We Are Pukkelpop-polsbandjes. Hopelijk volgen veel andere artiesten en muziekliefhebbers hun voorbeeld.Werfpop1

WERFPOP TERUG NAAR DE ZONDAGWerfpop werd in 2011 op een zaterdag en zondag gevierd en in 2010 op enkel...

crossingbordernews

OOK ZATERDAGAVOND CROSSING BORDER UITVERKOCHT De kaarten voor de zaterdagavond 19 november van Crossing Border zijn nu ook...

REACTIES

Avatar riazor
do 10 nov 2011 13:51

riazor iets met "de ene zijn dood is de ander z'n brood"...

 0
Avatar xFuzzy
do 10 nov 2011 13:52

xFuzzy Ik heb gelukkig wel me bandje nog om hoera. Pukkelpop 2011 :3

 0
Avatar RutgerB
do 10 nov 2011 13:54

RutgerB Hoe ziet ie er uit? is het een zwart festival/rouwbandje geworden?

 0
Avatar JT1990
do 10 nov 2011 14:03

JT1990 @Riazor, nee dus want je krijgt het bandje gratis en er gaat geld naar de slachtoffers.

 0
Avatar riazor
do 10 nov 2011 14:06

riazor JT1990 schreef:
@Riazor, nee dus want je krijgt het bandje gratis en er gaat geld naar de slachtoffers.

uhuh, en als je naar de supermarkt gaat koop je uiteraard alleen het bandje

 -1
Avatar zizou
do 10 nov 2011 15:19

zizou waarom zou je hiervoor in godsnaam een herinnering willen...RAAR

 0
Avatar Spicy_McHaggis
do 10 nov 2011 17:10

Spicy_McHaggis "omdat de pukkelpoppers graag een herinnering willen" ??
Ze (we) hebben toch een bandje als 'herinnering'? Dit is te onnozel om geld in het laadje te brengen. Dat chokri volgend jaar gewoon minder vrijkaarten uitgeeft aan mensen die er toch hoe dan ook geld voor hebben, (zoals de jongeren van SPA en alle BV's) dan bespaart em ook al veel.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.