Noodweer Pukkelpop erkend als ramp

Door Marz667 op 29 september 2011 - 13:07 1 Het noodweer dat Pukkelpop in augustus trof, is erkend als ramp. De 'rampstatus' werd vanochtend tijdens de ministerraad toegekend. De organisatie kan nu een beroep doen op het Rampenfonds om geleden schade vergoedt te krijgen. Het gaat om directe materiële schade die niet door de brandverzekering is gedekt.

Voor festivalgangers wordt het wel moeilijker om geld terug te krijgen. Er geldt namelijk een drempel van 250 euro. Bovendien moet schade erg precies bewezen worden. Eerder werd bekend dat er uiterlijk dinsdag 15 november meer informatie komt over een eventuele terugbetaling van tickets en drankbonnen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eurosonicnoorderslagnews.jpg

WEKELIJKS NIEUWE ACTS EUROSONIC NOORDERSLAGVanaf woensdag 5 oktober 2011 publiceert Eurosonic Noorderslag iedere...

OlympischeSpelennews

OLYMPISCHE SPELEN DOEN ENGELSE MUZIEKFESTIVALS... De drie Engelse muziekfestivals Field Day, Underage en The Apple Cart zullen...

REACTIES

Avatar jeroensiep
do 29 sep 2011 15:42

jeroensiep Oh ik dacht dat ze in November juist klaar waren met de uitbetalingen. Ik verwacht niets, dan is alles mooi meegenomen. Tickets voor aankomend jaar zou helemaal perfect zijn, maar dan lijden ze daar te veel verlies op lijkt me.

 0
Avatar Spicy_McHaggis
do 29 sep 2011 15:51

Spicy_McHaggis Ik vermoed ook niet dat er een uitbetaling gaat zijn, maar ik hoop wel dat de drank-/eetbonnen nog geldig zijn volgend jaar want we hadden alle bonnen al gekocht op voorhand... maar afwachten.

 0
Avatar jeroensiep
vr 30 sep 2011 08:06

jeroensiep Spicy_McHaggis schreef:
Ik vermoed ook niet dat er een uitbetaling gaat zijn, maar ik hoop wel dat de drank-/eetbonnen nog geldig zijn volgend jaar want we hadden alle bonnen al gekocht op voorhand... maar afwachten.
Ja, ik ook..maar daar was niet veel meer van over na de storm, moeilijk in te schatten hoeveel bonnen er zijn opgemaakt natuurlijk. Kan nooit heel veel zijn maar dan nog, er zijn ook mensen met 2 bonnenboekjes die met meerdere mensen gaan.

 0
Avatar philmeister
zo 02 okt 2011 15:35

philmeister Dat het maar terug door gaat volgend jaar. Even groot en even fantastisch als de vorige jaren. Dan ben ik als Pukkelpopper al lang tevreden. Het geld van de tickets en zelfs van drank en eet bonnetjes was sowiso weg geweest na die 3 dagen. Het zou plezant zijn om het terug te krijgen maar ik verwacht het niet.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.