Gezakt? Feest mee en win 6 albums van topbands!

Door Yeahroen op 04 juli 2005 - 16:43 1 Het schooljaar is voorbij en de eindexamens zijn afgelopen, dus aanstaande zondag is het feest in de Amsterdamse Melkweg. Het betreft hier echter geen gewoon eindexamenfeestje. Zondag is het namelijk feest voor iedereen die gezakt is!

Vanaf 13:00 uur tot 18.30 uur kan je in de Melkweg terecht op het Zakkersfestival. De sympathieke dudes van Van Katoen pakken het allemaal even net iets anders aan dan de meeste bandjes en organiseren dús een feestje voor degenen die het hardst een feestje nodig hebben.

Net als vorig jaar zullen er een aantal Nederlandse topacts te zien zijn op het Zakkersfeestje. Zes topbands die deze zomer op veel grote (en dure) festivals te zien zijn maken er samen met iedereen die ergens voor gezakt is een gezellige boel van. Autumn, Liftid, One In A Million, Rude Rich & The High Notes, Skip The Rush en natuurlijk Van Katoen zelf zullen er voor zorgen dat je het zondag weer wat zonniger in gaat zien!

Festivalinfo vindt dit natuurlijk een mooi initiatief, samen met de organisatie maken we het echter nog een stukje gekker.

Als je voor dit gratis festival een plaatsje reserveert via Festivalinfo, dan maak je namelijk kans om cd's te winnen van alle bands die op het Zakkersfestival te zien zijn!
Drie gelukkige zakkers die via
acties@festivalinfo.nl
reserveren voor dit gratis feestje krijgen bij aankomst in de Melkweg niet alleen toegang, maar ook een flinke stapel cd's.

Als je dus ooit gezakt bent voor bijvoorbeeld je eindexamen, rijbewijs, je snorkelbrevet of je strikdiploma én je hebt zin in een feestje om die ellende te vergeten, mail dan uiterlijk zaterdag je voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres naar bovenstaand e-mailadres met als titel van het mailtje 'Zakkersfestival'.

Iedereen die ooit ergens voor gezakt is en op deze manier heeft gereserveerd komt op de gastenlijst (je mag ook gelijk voor 2 of meer mensen reserveren, geef dan wel ook de info van je mede-zakkers door) voor dit festival. Drie mensen zullen bij de Melkweg te horen krijgen dat ze in de prijzen zijn gevallen en krijgen ter plekke de albums van de Zakkersfestival bands!

Meer info over dit feest en de artiesten vind je hier op Festivalinfo en natuurlijk op Zakkersfestival.nl

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNorth Sea Jazz 2003 logo

NORTH SEA JAZZ ALWEER UITVERKOCHTAlle dagkaarten voor het North Sea Jazz Festival, dat op 8 tot en met 10 juli...

appelpop

APPELPOP BARST UIT ZIJN SCHIL! Hoewel Appelpop al bestond uit geweldige namen als Ilse de Lange, Guus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.