Ook Swedish House Mafia naar Tomorrowland

Door JT1990 op 06 april 2012 - 11:25 1 Nadat er gisteren een nieuw lijstje is bijgekomen voor Tomorrowland, is er vandaag mogelijk al een nieuwe naam bij te schrijven. Op de officiële Facebook van Swedish House Mafia verscheen heel kort het bericht: Swedish House Mafia @ Tomorrowland 2012 met daaronder een video met dezelfde naam. Dit is echter na zo'n 10-20 seconden er weer vanaf gehaald. Het Zweedse trio speelt dus hoogstwaarschijnlijk op het festival.

Swedish House Mafia is bekend van de hits One, Miama To Ibiza en overige nummers. Van vrijdag 27 t/m zondag 29 juli barst het feest los in Recreatiedomein De Schorre te Boom in België. De voorverkoop begon op zaterdag 24 maart voor Belgen, maar aankomende zaterdag, 7 april, mag de rest het proberen.

[Update] Inmiddels is het filmpje weer online, in het filmpje zeggen ze o.a. "We were there last year, and it ain't a party without us this year, so see you there Belgium!"


Customsnieuws

CUSTOMS, DISCOBAR GALAXIE E.A. OP MADE IN BELGIUM IN...Vrijdag 20 april en zaterdag 21 april vindt Made In Belgium plaats in Gebouw...

Paaspop1

VRIJDAGKAARTEN EN DRIEDAGENKAARTEN PAASPOP UITVERKOCHT De vrijdag- en de driedagenkaarten voor Paaspop zijn uitverkocht. Deze...

REACTIES

Avatar Jorrit
vr 06 apr 2012 16:11

Jorrit "Swedish House Mafia is bekend van de hits One, Miama To Ibiza en overige nummers."

Ik dacht al dat ik ze van overige nummers kende!

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.