Festivalinfo op Groezrock, Life I Live en Oranjepop met nieuwe mobiele app

Door Marz667 op 27 april 2012 - 14:52 1 Festivalinfo is al jaren de plek voor al je festival voor- en napret, maar komend festivalseizoen voorziet Festivalinfo je ook op het festivalterrein van informatie met een mobiele app! De app biedt een blokkenschema, plattegrond, informatie over de bands en natuurlijk het laatste festivalnieuws.

De mobiele app werd reeds gebruikt op Paaspop en Motel Mozaique, maar met onze nieuwe app ondersteunen we ook Groezrock (klik hier), Life I Live (klik hier) en Oranjepop (klik hier).

Na de drie festivals ga je de app ook nog vaak gebruiken. Doordeweeks lees je namelijk altijd het laatste festivalnieuws en op alle festivals die er in Nederland en België echt toe doen, wordt de app ingezet; Pinkpop, Lowlands, Dauwpop, Bevrijdingspop, Zwarte Cross, Bevrijdingspop enzovoort.

De killer-feature van onze app is echter de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

We zijn momenteel bezig met een beta-test van onze app, we willen graag eerst alle kinderziektes eruit krijgen, dus Festivalinfo is erg benieuwd naar jullie gebruikers-ervaringen. Laat als reactie op het nieuwsbericht of via Twitter met hashtag #fiapp weten wat jij van de app vindt en wat er volgens jou beter kan! Hij komt straks (naast via m.festivalinfo.nl) ook als echte app in de iPhone/Android market.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpukkelpopnewss24

PUKKELPOP-ZAAK GAAT EIND MEI VAN STARTWij van Festivalinfo worden er (ook) een beetje moe van, maar vandaag maakte...

racoonnewss.jpg1

PINKPOP KRIJGT RACOON IN XL-BEZETTING Racoon speelde 31 maart voor een uitverkochte Heineken Music Hall in een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.