Bevrijdingsfestival Apeldoorn alsnog in september

Door Marz667 op 02 augustus 2012 - 10:55 1 Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn werd in 2012 last-minute afgelast, de gemeente had de vergunning ingetrokken omdat de veiligheid niet kon worden gegarandeerd. Zondag 16 september aanstaande zal het Legends Festival alsnog doorgaan.

Als gevolg van de geoptimaliseerde veiligheidsmaatregelen is er besloten om voor het event entree te vragen. De organisatie vraagt 15 euro per persoon. De kaartverkoop dient niet alleen als dekking voor de kosten, maar is tevens een graadmeter van het aantal mensen dat daadwerkelijk zullen gaan komen.

Het festivalterrein in het Mheenpark is geschikt voor maximaal 24.000 muziek- en festivalliefhebbers. De bands De Bintangs, Kayak, The Amazing Stroopwafels, Gruppo Sportivo en Massada zijn gewoon weer van de partij.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tomorrowlandnieuws3

TOMORROWLAND-ORGANISATIE EVALUEERT PERCENTAGE...Tomorrowland verkocht in 2012 de eerste twee weken alleen kaarten aan...

magneet

MEVROUW TAMARA E.A. VOOR MAGNEET FESTIVAL Magneet Festival krijgt Mevrouw Tamara, The Bells of Youth, Rock Hok, Roffa...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.