Tomorrowland-organisatie evalueert percentage Belgenkaarten

Door Marz667 op 02 augustus 2012 - 11:07 1 Tomorrowland verkocht in 2012 de eerste twee weken alleen kaarten aan bezoekers uit eigen land, waarvoor 40 procent van de tickets beschikbaar waren. De organisatie had de voorverkoop gesplitst, omdat het graag wilt dat het festival een overwegend Belgisch feest blijft.

Nu de 2012-editie achter de rug is, duikt op internetfora en Facebookpagina’s een boodschap op om volgend jaar meer toegangstickets voor de Belgen te reserveren. ‘We kennen het probleem en zullen de ticketverkoop evalueren’, klinkt het bij de organisatoren.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

WAARSCHIJNLIJK MINDER ACTS OP MOTEL MOZAÏQUE '13Het zou zomaar kunnen dat Motel Mozaïque in kleinere vorm doorgaat, dat laat...

BevrijdingsfestivalFlevolan

BEVRIJDINGSFESTIVAL APELDOORN ALSNOG IN SEPTEMBER Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn werd in 2012 last-minute afgelast, de...

REACTIES

Avatar leaked
do 02 aug 2012 15:11

leaked Wat is dit nu weer? Wees blij dat Nederlands graag naar je festival willen komen. Ik vind dit nog al zielig en elite.

 0
Avatar metalupyourass
vr 03 aug 2012 03:01

metalupyourass Heeft 0,0 met nederlanders te maken hoor, dit festival is nu eenmaal zo populair dat het zelfs aan 100% belgische bezoekers in een paar dagen uitverkoopt en dat is het net het punt; er kunnen probleemloos meer Belgische kaarten verkocht worden.

En gelijk zouden ze hebben, al zullen ze het nooit doen.

 0
Avatar BasP
zo 05 aug 2012 19:49

Wrong Tomorrowland is toch net als Mysteryland van ID&T? Als ze Mysteryland nou eens net zo op zetten als Tomorrowland.. Dat hoef ik niet meer naar België. :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.