Aantrekkelijk programma Bevrijdingsfestival Overijssel

Door Yeahroen op 02 februari 2006 - 17:01 1 De eerste knopjes komen al in de bomen, voor je het weet is het weer lente en is het buitenfestivalseizoen eveneens volledig losgebarsten.

Bevrijdingsdag 5 Mei is Nederland traditioneel één groot festival (festivalmatras?). In elke provincie wordt een officieel bevrijdingsfestival georganiseerd.

De programmering voor de meeste bevrijdingsfestivals is nog lang niet rond of nog grotendeels onbekend. De Overijsselse editie gaat in ieder geval goed uitpakken dit jaar, zo blijkt uit de vers gelanceerde website van de organisatie.

Op het Wärtsilä podium zijn reeds gevestigde grote artiesten te zien als Ali B, Gem, De Heideroosjes, La Kinky Beat, The Sheer, Van Dik Hout, Opgezwolle en Kane te zien.

Het Plato podium is al bijna volgeprogrammeerd met steeds bekender wordende Nederlandse topartiesten als Pete Philly & Perquisite, No Blues, Miss Antarctica, Paulusma, Roosbeef, Spinvis en ZZZ.

En wat wellicht nog wel het mooiste is op 5 mei is dat je de vrijheid hebt om Bevrijdingsfestival Overijssel net als alle andere bevrijdingsfestivals en Bevrijdingspop in Haarlem GRATIS te bezoeken.


Oerol2006

25 JAAR OEROL - THEMA 2006: LANDVERHUIZERSHet locatiegerichte theaterfestival Oerol op Terschelling dat van het hele...

pinkpop2005_goed

PINKPOP BEVESTIGT EERSTE NAMEN Na het uitlekken van Placebo als eerste naam voor Pinkpop 2006 , reageert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.