Nieuws: Rock Am Ring, Arrow Festival e.v.a.

Door Marz667 op 22 februari 2006 - 00:38 1 Naast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen die minder opvallen. Hieronder weer een overzicht van enkele interessante nieuwtjes.

In het tourschema van de band Whitesnake kunnen we zijn dat ze o.a. zullen spelen op Arrow Rock Festival, Graspop, Bang Your Head en Sweden Rock Festival.

Andere bands die op het Sweden Rock Festival komen zijn: Alice Cooper, Deep Purple, Doro, Metal Church, Nevermore en Porcupine Tree.

Het Pressure Festival was vorig jaar erg slechts in het nieuws. Toch gaan ze positief de nieuwe editie te gemoet. De eerste namen hiervoor zijn: Darkest Hour, Evergreen Terrace, Ignite, Most Precious Blood, Panic, Ringworm en Leeway.

Deze laatst genoemde is tevens bevestigd voor het geheimzinnige Power Festival in de 013. Dit volgens het ondertussen bekende Mad-Tourbookings.

Volgens het tourschema op de website van de band Opeth komen deze heren spelen op het Duitste Rock Am Ring en Rock Im Park Festival

Ook het Hurricane en Southside Festival komen met een nieuwe lading: Apocalyptica, Manu Chao, Donavon Frankenreiter, Adam Green, Hard-Fi, The Hives en Sigur Rós.

Voor M'era Luna 2006 (overigens tegelijk met Summer Darkness 2006) zijn de volgende namen toegevoegd: Ministry, Epica, Apotygma Berzerk, Girls Under Glass, Die Krupps en Solitary Experiments.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefdour2006_news.jpg

EERSTE OFFICIËLE NAMEN VOOR DOUR 2006De website van het Dour Festival komt met haar eerste namen. Deze zijn: Kill...

loveparade

LOVE PARADE MAAKT HAAR COME-BACK! Nadat vorig jaar alweer de Love Parade in Berlijn niet doorging vertelde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.