'Fields Of Roses': Guns N' Roses in concert

Door op 22 maart 2006 - 12:32 1 Eindelijk! Na wekenlange speculaties en onduidelijkheden is het hoge woord er uit. Op 2 juli vind GEEN Fields Of Rock festival plaats in het Nijmeegse Goffertpark. Wellicht dat hier wel sprake van is geweest, getuige de bands die dit in hun touragenda's opnamen (zie ook ons eerdere bericht hieromtrent.

Wél treedt Guns N' Roses op, voor het eerst in Nederland sinds 1993. Zoals hier reeds te lezen viel zullen ook Stone Sour en Alice In Chains op 2 juli in Nijmegen te zien zijn. Hiernaast zal ook de band Bloodsimple als support van Axl en z'n (nieuwe) vrienden fungeren. Geen festival dus, wél alle bands zoals beloofd. Welke bandleden Axl Rose mee zal nemen wordt later bekend gemaakt.

De kaartverkoop voor dit concert begint a.s. zaterdag, 25 maart, klokslag 10 uur in de ochtend bij alle grote postkantoren en andere bekende verkooppunten van Ticketservice. Kaartjes kosten 45 euro (ex. servicekosten) en het feestje op 2 juli begint om 16.00 uur 's-middags (lijkt het toch nog een beetje een festival).

De info over Guns N' Roses in het Goffertpark op Podiuminfo.nl vind je hier


Nieuws - divers nieuws

NIEUWS: O.A. ARROW, LOWLANDS, WACKEN, GRASPOP..Naast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen...

Ahoy open air

NIEUWE NAMEN BEKEND VOOR AHOY OPEN AIR Er zijn voor Ahoy Open Air, dat zaterdag 1 juli in de Ahoy in Rotterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.