Nieuw rondtrekkend metalfestival in Nederland

Door JT1990 op 30 januari 2013 - 17:50 1 Warzone Metalfest zal in 2013 voor het eerst plaatsvinden en wel in Nederland. Dit festival wordt georganiseerd door een gelijknamige organisatie en biedt zowel Nederlands als buitenlands talent een podium. Dit jaar zal er begonnen worden met 4 shows.

Op donderdag 7 maart zullen Invisius, Purest Of Pain en Beyond The Styx aftrappen op de first strike in café Lazarus in Leiden, een dag later zullen de zelfde bands samen met Mosfet. Miles To Peredition en Rhovanion The Stage in Arnhem bestijgen. Op zaterdag 9 maart zullen Invisius, Mosfet, Purest Of Pain, Beyond The Styx en Miles To Peredition weer optreden maar nu met toevoeging van The Darkest Red. Zondag 10 maart is er een aftermath in de Spiegelbar van Tivoli met Purest Of Pain, Mosfet en Miles To Peredition.

Kaarten voor deze shows zullen weggaan voor een prijs die ligt tussen de 3 en de 10 euro. Hiernaast zal er overal nog minimaal 1 act bijgeboekt worden. Echter is er een kans voor metalbands om op de vrijdag of zaterdag te openen. Dit kan door de Warzone Bandcontest op de Facebook van de organisatie, de twee acts met de meeste stemmen worden dan geboekt voor één van de twee shows.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Groezrock20131

FRANK TURNER, TURBONEGRO EN MEER OP GROEZROCKDe organisatie van Groezrock heeft zoals beloofd op 30 januari een nieuwe...

RockNessnws1

BASEMENT JAXX EN MEER OP ROCKNESS De eerste namen voor RockNess zijn bevestigd door de organisatie. Basement...

REACTIES

Avatar Jack101
wo 30 jan 2013 18:05

Jack101 Alleen 'THE DARKEST RED' vindk tot nu toe de moeite waard. Beter is dat de hoofdact

 -1
geen avatar
wo 30 jan 2013 22:37

vidaloca Patatje metal.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.