Winnen 5x2 kaarten voor Buma ROCKS! in Doornroosje

Wasted Bullet
Winnen 5x2 kaarten voor Buma ROCKS! in Doornroosje
Door JenniferWorrell op 20 mei 2014 - 15:48 1 Buma ROCKS! is het internationale conferentie- en showcasefestival voor de hardere muziek. Op 30 mei 2014, dat is de vrijdag vóór FortaRock, vindt de tweede editie plaats en davert Doornroosje in Nijmegen weer op zijn grondvesten met een conferentieprogramma, een netwerk-BBQ en een showcasefestival waarin vijf talentvolle Nederlandse rock- en metalbands worden gepresenteerd aan boekers, managements, labels en liefhebbers uit binnen- en buitenland. Gedurende deze avond zijn de bands Purest of Pain, Wasted Bullet (foto), Paceshifters, Herder, Aborted en Redwood Hill op het podium te bewonderen.

Festivalinfo mag 5x2 kaarten weggeven voor dit avondprogramma van Buma ROCKS! op 30 mei 2014 in poppodium Doornroosje te Nijmegen.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Buma ROCKS!'.

Deze actie geldt tot en met 26 mei 2014.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Woodsland Festival

WOODSLAND FESTIVAL PRESENTEERT LINE-UPHet Woodsland Festival, dat op zaterdag 31 mei in Bergen gehouden wordt,...

phil woods

PHIL WOODS ZEGT AF VOOR AMSTERDAM JAZZ FESTIVAL Phil Woods heeft zijn komst naar Europa geannuleerd. Hij zal daarom niet op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.