Win kaarten voor Roots of Heaven!

Door Stofje op 27 april 2006 - 11:48 Op zondag 14 mei vindt in het Haarlemse Patronaat de 6e editie van Roots of Heaven plaats. Het festival wordt gezien als hét alternative, country en Americana festival van Nederland. Het Patronaat opent om 15:00 uur haar deuren en vanaf 15:30 zullen Calexico, Tracy Bonham, Shannen MacNally, Iron & Wine, Tim Easton, Kevin Kinney, Boris McCutcheon, Stuart A. Staples, Smutfish en Steve Wynn het Patronaat in de Midden-Amerikaanse sferen brengen.

Het optreden dat Calexico vandaag geeft in Tivoli, Utrecht is al lang en breed uitverkocht (zie het tourschema van Calexico), maar wij mogen 2 maal 2 kaarten weggeven voor dit festival, waar je ze dus alsnog kan gaan zien!

Stuur een mailtje op acties@festivalinfo.nl voor 10 mei 2006. Zet in de subject "Roots of Heaven" en maak kans op 2 vrijkaartjes voor het Roots of Heaven festival in de Patronaat in Haarlem op 14 mei!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpinkpop2005_goed

PAUL WELLER EN THE RAKES OP PINKPOPHet programma van Pinkpop is geheel rond. Vandaag werd bekend dat veteraan...

Koninginnedag Kroontje

KONINGINNENACHTEN EN -DAGEN OP EEN RIJTJE (+UPDATES) Koninginnedag mag wat ons betreft vaker op de zondag vallen. Normaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.