The Orb op TodaysArt festival

Door Stofje op 23 juni 2006 - 13:28 Het TodaysArt Festival in Den Haag zal plaatsvinden in de avonden en nachten van 22 en 23 september. Op meer dan 25 locaties in het centrum zullen meer dan 200 acts/artiesten optreden, afkomstig uit meer dan 25 landen. Het festival orienteert zich dan ook op de unieke internationale producties en presentaties. TodaysArt is voortgekomen uit de Cultuurnacht e is toe aan haar 4e editie.

Door middel van muziek, video- en beeldende kunst, film, fotografie, mode, podiumkunsten, theater en moderne dans, laten de artiesten hun interpretatie zien van de hedendaagse creativiteit.

The Orb is een ambienttechno-duo dat een geweldige live repuatie kent. 12 jaar geleden sloot men nog Pinkpop af. De United Visual Artists is een videokunstcollectief, die o.a. shows van U2, Massive Attack en Basement Jaxx hebben voorzien van beelden.

Op de website van TodaysArt kun je er meer over lezen. Het festival vindt dus plaats in het centrum van Den Haag op 22 en 23 september, passe-partouts zijn 15-30 euro, de voorverkoop start medio augustus.


appelpop

APPELPOP NOG STEEDS GRATIS EN VEELZIJDIGHet gratis festival Appelpop bestaat dit jaar vijftien jaar en viert dit met...

Pukkelpop 2006

LOSTPROPHETS EN HÉÉL VEEL BELGEN OP PUKKELPOP Pukkelpop kent een groot aantal nieuwe namen. Zo zullen Morning Runner,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.