Deel programma De Stad Als Podium bekend

Door Yeahroen op 27 juni 2006 - 15:04 Net zoals Paaspop in Schijndel 'het festivalseizoen' schijnt te moeten openen schijnt eind augustus / begin september het 'culture seizoen' geopend te moeten worden op allerlei lokaties. Hoewel cultuur natuurlijk net zo min seizoensgebonden is als dat festivals dat zijn, vieren we dit soort feestjes graag mee.

De Stad Als Podium, de opening van het culturele seizoen in Haarlem, is voor komende editie uitgebreid met meer culturele organisaties en er vinden activiteiten in diverse gebouwen plaats, in plaats van op de Grote Markt, zoals voorgaande jaren.

Op zaterdag 9 en zondag 10 september kan het publiek genieten van diverse theatrale acts, tentoonstellingen en muzikale optredens van onder andere The Sheer, Krisztina de Châtel, Spinvis, Droog Brood, Stuurbaard Bakkebaard en Ellen ten Damme.

De deelnemende instellingen zijn Toneelschuur, Patronaat, Philharmonie, Frans Hals Museum, De Hallen, De Nieuwe Vide, Studio Grasland, Teylers Museum, ABC Architectuurcentrum, Spaarnestad Photo Gallery, De Vishal, Holland Symfonia en Het Dolhuys. Het volledige programma is vanaf half augustus verkrijgbaar bij alle deelnemende instellingen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpartysquad

WIN KAARTEN VOOR HET ARTQUAKE FESTIVAL! Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen . Op 8 juli wordt het...

Nieuws - divers nieuws

DRUK FESTIVALWEEKEND VOOR DE BOEG. ENKELE NIEUWTJES. Op festivalgebied is er van alles te doen komend weekend. Bij deze een update...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.