Recensies: Keane, Peaches, Nelly Furtado

Door Stofje op 03 juli 2006 - 12:28 1 Over ongeveer twee weken, zullen Muse en Slayer de headlines vormen van de recensiesectie. Deze week is het poppier, alhoewel Keane en Nelly Furtado beide toch op zomerfestivals als Pinkpop en Rock am Ring stonden. Peaches zal voornamelijk in de VS optreden en ook de festivals van Reading en Leeds aandoen.

Keane - Under the Iron Sea
Keane scoorde met hun album "Hopes and Fears" 3 grote hits en won met dit album vele prestigieuze prijzen. Hun opvolger "Under The Iron Sea" doet het nu ook al goed in de hitlijsten.


Nelly Furtado - Loose
Nelly Furtado is voor de mainstream-muziekliefhebber een bekende naam en het was dan ook verrassend dat ze al op Lowlands, Pukkelpop, Roskilde, Glastonbury en Rock Werchter mocht staan. Dit jaar stond ze wederom op Rock Werchter en stond ze ook op Pinkpop.


Peaches - ImPeach my Bush
Peaches maakt "smerige dance" en stond in het voorprogramma van Marilyn Manson, toen deze in 2003 in de HMH in Amsterdam optrad. Peaches is dan ook choquerender dan Manson op het podium, met voorbinddildo's etcetera.


Ook in de recensiesectie:
toppers_news.jpg

DE TOPPERS OP VEEL (GRATIS) FESTIVALSEind mei wisten de Toppers (Gordon, Joling en Froger) de Amsterdam ArenA...

festival

SLECHT NIEUWS VOOR LOWLANDS, GOED NIEUWS VOOR PUKKELPOP " Helaas zullen My Chemical Romance en The Shins zeker niet op Pukkelpop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.