Win kaarten voor The City is Ours!

Door Sietske op 11 augustus 2006 - 12:42 1 De afsluiting van het festivalseizoen is dit jaar in Den Haag met 'The City is Ours Festival'. Op 9 september is het terrein rond de Haagse Hogeschool gevuld met optredens van meer dan 25 bands, dj's en live-acts. Enkele namen die de organisatie reeds heeft bevestigd zijn: Audio Bullys, Kraak & Smaak, C-Mon & Kypski, Relax, Real el Canario, Hitmeister D, Derrick May, Benny Rodrigues en Remy. Later op de avond verplaatst het festival, dat van 13.00 tot 23.00 duurt, zich ook naar diverse clubs in de binnenstad van Den Haag.

Festivalinfo mag 10 keer 2 kaarten weggeven voor The City is Ours! Je hoeft hier niets meer voor te doen dan voor 23 augustus een mailtje te sturen naar: acties@festivalinfo.nl, onder vermelding van “Kaarten The City is Ours”. Vermeld hierin wel je naam en adres!

Let op: Om kans te maken op kaarten moet je geabonneerd zijn op de Festivallinfo- nieuwsbrief. Je kunt je opgeven voor deze nieuwsbrief, door links in het kader je naam en je e-mailadres op te geven.


Pukkelpop 2006

AFZEGGINGEN VOOR PUKKELPOPDe organisatie van Pukkelpop heeft waarschijnlijk wel eens betere weekends...

Mystery Land 2006

MYSTERY LAND BOEKT OPGEZWOLLE Voor de dertiende editie van Mystery Land , zaterdag 26 augustus, is ook een...

REACTIES

geen avatar
di 21 aug 2007 02:07

abdelinho leuk

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.